Kb naponta kell szednem a szőrt a bajusz és a szemöldököm területén?
Figyelt kérdés
Ha gyantázom, akkor is 1-2 szál kinő, és úgy is 3 naponta szőrtelenítenem kell!
Segítsetek légyszi, mitől lehet ez?
Nem vagyok hormon zavaros annyira nem erős, de mégis látszódik...
2011. júl. 19. 01:14
1/4 anonim válasza:
bajuszt lehet naponta borotválni,szemöldököt inkább szemöldökcsipesszel oldd meg vagy menj el kozmetikushoz és mikor végzett kérj tanácsot(tudom,hogy fiú vagy,de attól még el lehet menni kozmetikushoz félévente...vagy akár évente)
4/4 anonim válasza:
szerintem is lány. egy fiú nem valószínű, hogy legyantázza a bajszát:D
egyébként próbáld a lézeres szőrtelenítést, de ha nagyon erős, lehet hormon problémád van.
Nekem is erős, de nekem azért, mert butácska kicsi én leborotválta 12-14 éves korában kb. 1 hónapon keresztül..és most 2naponta szedem csipessszel (epilálni,gyantázni nem jó irritál,kipattog,stb..)
lézeresre nincs pénz:D nem tudok spórolni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!