Levágtam magamnak a hajam (16/L), és nem lett rossz, csak hogyha esetleg egy-két hónap múlva mennék fodrászhoz, akkor észrevenni, hogy belevágtam?
Nem kérek kiosztást, hogy miért nem mentem fodrászhoz :D
Egyszerűen csak nincs most időm, és amúgy is csak megigazítottam, szol nem drasztikusan belevagdostam, hanem minden tincs végéből 2 cm-et levágtam.
De jól sikerült, csak nem szeretném, hogy kséőbb a fodrászom észrevegye és kinevessen:)
Nem fog kinevetni! :)
Én is csináltam ilyet, sőt most is csinálok..mert sajnálok havonta 5000-t kiadni azért, hogy a hajam végéből levágjon 1-1 cm-t. Festem a hajam, és töredezik.
Lehet, hogy mondani fogja ( a jó fodrász észreveszi , örülj neki ;)) de nem fog lecseszni mint egy tanár például :D
Mondod, hogy rádtört a kreativitás iránti vágy és egy olló volt előtted :DD ne foglalkozz vele, max 2 mondatban szóvá teszi akkor mosolyogsz, kicsit elpirulsz és ennyi, el van felejtve.
Áááá de gáz:D
na mind1:P
igen rámtört a kreativitás:) nem tehetek róla:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!