pff elolvastam a kérdést, reméltem még időben szólok, hogy NEEE!!! :D
Pasi + borotvált láb? akár mondhatni: gusztustalan! Nekem ez a véleményem.
2011. júl. 15. 20:13
13/18 anonim válasza:
Rengetegszer hallom csajoktól, hogy az a férfias, ha szőrös a pasi lába. ;-)
Nehogy leborotváld.
2011. júl. 15. 20:18
14/18 anonim válasza:
Ha hordanál rövidnadrágot, akkor a Nap kiszívná a szőr színét és nem lenne olyan feltűnő.
2011. júl. 16. 01:07
15/18 anonim válasza:
szerintem a te privát dontésed.de inkább ne bortováld le,ha nagyon zavar akkor fentol lefele s kicsit kiritkitod+rovdebb lesz és akkor nemfog ennyire látszódni:) orulj h csak ilyen ismerek olyat is akinek sokal jobban+a háta is:) de a te dontésed+ha van barinod kérdezd meg tole neki mi tetszik:) rem tudtam segiteni:)
2011. júl. 16. 12:09
16/18 anonim válasza:
hülye:D sokkal normálisabban néz ki a tied, mint amikor ijen szöke szörszálak vannak. ne borotváld 19/l
2011. júl. 16. 14:23
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske! :)
Nem borotválom le, eldöntöttem - ha nem írtok ennyien, lehet, másképp állna most a helyzet. :D
Örülök, ha nem kell magamból homokost csinálnom. :D Köszi még egyszer lányok, aranyosak vagytok! :D
2011. júl. 17. 11:51
18/18 anonim válasza:
legyen onbizalmad és nemcsak neked szoros a lábad+amelyik pasi borotvállja,hát pff:D van rola véleményem:) orulok h nem bortoválltad le:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!