A hipó milyen hatással van a bőrre?
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább, vissza akarok fehéredni! Goth létemre nem akarok ilyen pocsék barna lenni. Nem illik a sötét ruhákhoz ez a napbarnított szín... mellesleg nem is egyenletesen barnulok, tiszta szarul nézek ki minden pánt meglátszik rajtam, mert ott fehér maradt a bőröm...2011. júl. 12. 14:47
11/19 anonim válasza:
Inkább napoztál volna hold fényben, most nem lenne ilyen gondod!
13/19 anonim válasza:
Ne aggódj, belülről minden ember rózsaszín... :D XD
15/19 anonim válasza:
Én kipróbáltam próbád ki te is vegyél vagy 50 liter hipót és fürödj benne 1-2 óra hosszát olyan fehér leszel mint a hó!
Ui: méghozzá nagyon jó érzés!!!
16/19 anonim válasza:
Figyelj, ezek csak basztatnak!
Én azt ajánlom hogy vegyél 60l Hipót, 35l Domestost, 10l Festékhígítót, ezeket önts bele egy kádba. Ezt hígítsd fel 5l szódavízzel! Aztán mielőtt beleülnél vegyél ki ebből 1l-t egy kis üvegbe. Fogj egy hosszabítót, dugd bele a konnektorba, és a másik végit rakd bele az alábbi dolgokkal feltöltött kádba. Aztán amit kivetélt 1l folyadékot, azt egy húzásra idd meg!
Majd feküdj bele a kádba egy másfél órára.
Utána kijössz vársz vagy 10 percet, és olyan fehér leszel mint egy hulla.
Remélem sikerül kifehérednek. Remélem, visszaírsz ha sikerül???
17/19 anonim válasza:
Valószínűleg szarrámarna téged a hipó!-.-
18/19 anonim válasza:
emberevő uszonyos mutánsbirkává változol tőle minden teliholdkor!
19/19 anonim válasza:
Az maró hatású, és nem tudom, miért nem látják el maró jelzéssel, hanem csak irritatív jelzéssel, a kertvárosi gettó című sorozatban is fekete színű lett a fehér ember a betegség miatt.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!