Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hipó milyen hatással van a...

A hipó milyen hatással van a bőrre?

Figyelt kérdés
Nem bírom tovább, vissza akarok fehéredni! Goth létemre nem akarok ilyen pocsék barna lenni. Nem illik a sötét ruhákhoz ez a napbarnított szín... mellesleg nem is egyenletesen barnulok, tiszta szarul nézek ki minden pánt meglátszik rajtam, mert ott fehér maradt a bőröm...
2011. júl. 12. 14:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és alig voltam napon, és már hetek óta direkt a sötét szobámban ülök...és nem fehéredek semmit..
2011. júl. 12. 14:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Ráadásul naponta 3x citrommal kenegetem magam és egyszerűen semmi eredménye..nagyon el vagyok keseredve...semmi nem használ annyi mindent kipróbáltam már
2011. júl. 12. 14:51
 3/19 anonim ***** válasza:
A hipó kimarja! Meg ne próbáld! inkább használj világos alapozót, radírozd hetente kétszer a bőröd, és védd magad a napfénytől.
2011. júl. 12. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:

Jézusom!!!! Ki ne próbáld!(Ha mégis nem vagy komplett)

Az egy dolog, hogy nem szeretnél már barna lenni, azért nem kell torzszülöttet csinálni magadból. A hipó az egy vegyszer,maróanyag és tudod a koszos ruhákat, meg a mosdókagylót fehéríti igen, de azért véleményem szerint meg tudod különböztetni8 akár már sima tapintással) egy élő bőrszövetet, meg egy tárgyat? Hatalmas butaságra készülsz ha megteszed( meg is lehet benne halni, vakulni, megbénulni..)

[link]

Amennyiben ilyen sebeket szeretnél, mint ez a szegény lány, (már, ha túléled) őszintén gratulálok -.-"

A citromos hülyeség az égvilágon semmit nem ér, fölösleges, csak áltatod magad.

Amennyiben egészséges és nem torzszülött akarsz lenni, várd meg míg elhalványul, tudom sok idő, de az emberi szervezet ilyen, nem lehet vele játszadozni, mert nagyon megjárod!

2011. júl. 12. 15:50
 5/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Másfelől létezik kozmetikai fehérítés, de azt sem játék, és ilyen "nyomos" indok miatt , mint, hogy te nem akarsz többé barna lenni( pláne, hogy már tönkretetted szerencsétlen bőrödet a citromozással) BIZTOS, hogy JÓ szakember nem csinálja meg, nem tudsz mást tenni, mint várni. Ne haragudj , de hány éves vagy?

(Elképeszt, hogy e komolyan hypoval akarod magad leönteni, s, ha azt mondjuk, hogy persze nyugodtan( csak poénból) te leszel, olyan "okos", hogy megteszed.. erre nem mondok inkább semmit, ha meg Fake, örülök, hogy nincs jobb dolgod, mint a számítógép előtt ülni és pötyögni, tudod cserélhetnénk..)

2011. júl. 12. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, ez azért félelmetes, milyen idióták léteznek. Te komolyan széthipóznád a bőrödet? A ruhát fehéríti, ez igaz, de téged csak szétmarna és kész.

Most komolyan, nekem is vannak goth ismerőseim, de egyik sem olyan idióta, hogy itt verje magát, mert egy kicsit lebarnult. És nem is ülnek egész nyáron a szobában unatkozva, mert attól félnek, hogy netán lebarnulnak. Majd visszafehéredik a bőröd magától. Legközelebb használj 50 faktoros naptejet, ha ennyire nem bírod elviselni azt a természetes jelenséget, hogy a nap barnítja az emberi bőrt.

És nőjj fel. Idióta.

2011. júl. 12. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:

Maró hatással...

És ha ennyire csak a kinézet nálad a lényeg, csak egy pózerr vagy, aki még lúzer is, mert otthon kuksol. Inkább barnulj le és legyen életed.

Amúgy meg legalább egészséges leszel, a D-vitamin ugye napfény hatására blabla. Aztán megnézheted magad a hiánybetegségek miatt.

És jövőre használj fényvédőt. Most meg várd ki, amíg lekopik a barnaság.

2011. júl. 12. 16:15
 8/19 anonim ***** válasza:
eleve nem baj hogy levagy barnulva mert amig nem égsz le rák vörösre akkor az nem károd, jót tesz a börödnek is , legalább van színed, és egy kis D vitamin megy a börödbe a naptól de ha télleg zavar arcod is barna akkor azt alapozózd be, de az se annyira ajánlatos 40 fokba, hagyd ink, télre vagy ősz végére úgyis kikpoik majd
2011. júl. 12. 17:03
 9/19 anonim ***** válasza:
*nem káros
2011. júl. 12. 17:05
 10/19 anonim ***** válasza:

Vicces, pont most próbáltam ki a hipó fürdőt.

[link] cikk alapján.

Természetesen erősen higítva, 1 ml 1.5 liter vízbe. A bőrömet nem fehéríti ki, (mondjuk elcseszett fehér bőröm van, én meg pont barnulnék inkább.) viszont úgy tűnik a felkaromat kínzó régóta fennálló vörös viszkető folt múlik!

Ugyanis újabb kutatások szerint, az ekcéma lehet eleinte csak egy kis csalánkiütés, aztán az streptococcus aureus baktérium megtelepszik a bőrben és emiatt önfenntartó ekcéma alakul ki, ami évekig fennállhat...

Persze ilyen higításban megfelel kb az uszoda vízének :) Kíváncsi volnék, a gót lány kifehérítette-e a bőrét :)

2012. ápr. 18. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!