Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szokhatnék le a körömrá...

Szabina1998 kérdése:

Hogyan szokhatnék le a körömrágásról?

Figyelt kérdés
Leszeretnék szokni erről a rossz szokásomról,mert már nagyon csúnya.Ti hogyan szoktatok le?Segítsetek légyszíves.
2011. júl. 9. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor neked a jó Isten se tud segíteni, mert nem vagy elég elszánt.
2011. júl. 9. 18:00
 12/15 A kérdező kommentje:
De az vagyok!Akk majd elmék a gyógyszertárba aszt kiváltom és leírom h segített-e
2011. júl. 9. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Színes körömlakk, amelyik szín nagyon tetszik azzal kend ki, és mivel jól mutat rövid körmön, nem fogod rágni, nekem is beválik, kivéve vizsgaidőszakban, és ha túl lusta vagyok festeni.

De tudom milyen nehéz, és ne megy egyik napról a másikra.

talán még próbálkozhatsz gyurmával (play- doh), akkor lesz mindig valami amivel babrálhatnál, de ne edd meg. Amit meg is ehetsz az olyan nagy vastag ceruza amit direkt gyerekeknek csináltak, és nem baj ha rágod. (hú ezt nekem is ki kell próbálnom)

2011. júl. 9. 23:32
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi

de olyan ceruzát hol lehet kapni szegeden??

2011. júl. 11. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha van Pirex ott találsz, csak kicsiknek való vastag ceruzát keress, talán Faber-Castell
2011. júl. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!