Hogy szokhatnék le erről a hülye dologról?
Figyelt kérdés
Elvakargatom a pattanásaimat, és nagyon ronda hegek maradnak a fejemen, tiszta elvenek, és véreznek:S
Legtöbbször észresem veszem, hogy kapirgálom őket.
Valami tipp, hogyan szokhatnék le erről?
2010. aug. 23. 22:27
1/5 anonim válasza:
akarat! Muszáj lesz megállni, mivel a kaparás csak ront a helyzeten, úgy el fog fertőződni az arcod, hogy a pattanás lesz az utolsó ami elcsúfítja majd. No meg persze meg is fog maradni a helye és az nem valami szép látvány.
2/5 anonim válasza:
nekem is ez a bajom, egyszerűen képtelenség, egy ideig ment a dolog, nem nyúltam hozzá (és tényleg csak akarat kérdése) de mostanában már nincs akaratom
gondolj arra, hogy irtó csúnya leszel és senki sem fog szóba állni veled
3/5 anonim válasza:
pfoooaaa nem tudom.anyum is folyton kivan akadva ram,mert en is folyton piszkalom.valami elrettento kepet kell magad ele helyezned szerintem jol lathato helyre.az talan "lebeszel" errol.persze ez csak egy tipp.
4/5 anonim válasza:
Ha elkezded vakarni akkor gondolj arra,hogy majd 10 év múlva,hogy fog zavarni!
Mindig majd szégyelni fogod,hogy milyen csúnya a bőröd.
Ha mész valahova akkor 2 kiló alapózót kell feltenned,hogy elfeggye a hegeket.És ezért nem fogsz majd tetszenni a lányoknak/fiúknak.
:)
5/5 anonim válasza:
próbálj nem tükör közelébe kerülni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!