Szerintetek szép ez a haj? Illetve hogy van megcsinálva? (szőkére festve és abba barna melírok? Vagy hogy? )
2011. júl. 4. 13:03
1/12 anonim válasza:
szerintem nem szép, mert annyira látszódik, hogy nem igazi haj.
2/12 A kérdező kommentje:
az engem nem zavar :D mert én csak festetni akarom igy. és nekem rendes hajam van :P
2011. júl. 4. 13:10
3/12 anonim válasza:
Te ebbe hol látsz barna melírokat?? :D
Ez full szőke,az alap az nagyon világos hamvas szőke,és vannak benne full leszívatott,szinte fehér tincsek...
4/12 anonim válasza:
Ja,a kérdésedre válaszolva,elég nehéz lesz neked így megcsinálni,mert egy tincses póthaj,azért ilyen,mert minden tincsnek szinte más színe volt..
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez a képet vidd el a fodrászhoz , és lehet h tud hasonlót csinálni (ha ügyes) de ilyet biztosan nem , kivéve ha nem akarsz póthajat.
6/12 hümi válasza:
a szőkének több árnyalata van benne, sztem nem első festésre let neki ilyen.. am nemrossz :D
7/12 anonim válasza:
Szerintem szép.Azért tetszik mert ápolt és viszonylag természets hatása van.PL. ehez képest egész jol néz ki:
Egy mesterfodrász szerintem megtudná csinálni, de nem lesz egy olcso mulatság..
8/12 A kérdező kommentje:
de én nem póthajat szeretnék :D megfelel nekem a természetes is. az is elég hosszú :D hát ott alul barna melírok vannak, nem? :D
2011. júl. 4. 13:38
9/12 anonim válasza:
hol a fenébe látsz te itt barna melírt? :O :D
10/12 A kérdező kommentje:
ennyire rossz lenne a szemem?
2011. júl. 4. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!