Ezzel mit tudok csinál és mitől van?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy másodjára nő be a szőr de nem lábon vagy valami, hanem a két szemem között. Pár hete ugyanígy benőtt, és úgy tudtam csak kiszedni ha jól alákaparok, amitől sebes is lett, kiszedtem és meggyógyult. De most hiába próbáltam, nem jött ki talán túl rövid még a szál, de most szép kis sebet is csináltam rá :( De szerencsére csak egy kisebb piros voltba látszik. Ha hozzáérek akkor is fáj de még most is pedig 1-2 órája csináltam. Várjam meg míg jól megnő utána már ki lehet szedni? :S És mitől nőhet így be? Talán túl pici szálakat próbálok csipesszel kiszedni és véletlen a bőrömbe "gyömöszölöm"?
Köszi a válaszokat.
2011. júl. 3. 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!