Melyik hajfestéket válasszam?
Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen a hajszínem:
Ilyet szeretnék:
Nos én SYOSS hajfestéket használok,és nem tudom melyik árnyalat lenne a jobb,aki esetleg tudna segíteni az írjon.
Itt van a festékek linkjei:
A válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 3. 07:05
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok, ha gondolod tehetek fel képet milyen lett a sima sötétszőkével festett hajam. (szőke volt elötte amire ráfestettem)
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm,hogy segítettél,ha tudsz képet linkelni annak örülnék :) Ment neked is a zöld kéz!
2011. júl. 6. 15:57
13/13 anonim válasza:
Bocsáss meg, kicsit későn vettem észre hogy válaszoltál, nem tudom hogy azóta végül vettél-e festéket.
Mellékelek képet, vakuval és vaku nélkül,kinti fényben.
2 hete festettem be, azalatt nagyon sokat kikopott... Előtte világos term. szőkére volt festve a hajam, ezt akartam visszafesteni, ez már a 3. festés.. de úgy ahogy volt ledobta..(a tövénél is ami eredeti volt) nem tudom a te hajadon mennyire marad meg, viszont természetes színe van.:)(most olyan kb középszőkének mondanám)
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!