Melyik hajfestéket válasszam?
Jelenleg ilyen a hajszínem:
Ilyet szeretnék:
Nos én SYOSS hajfestéket használok,és nem tudom melyik árnyalat lenne a jobb,aki esetleg tudna segíteni az írjon.
Itt van a festékek linkjei:
A válaszokat előre is köszönöm.
én ezt választanám, nagyon szép
Kedves utolsó,neked is köszönöm :)
Az első és az utolsó között tanakodom jelenleg :)
csatlakozom az utolsó véleményéhez.
Ha pont ugyanolyat akarsz, akkor következőt tedd: (amit a japán lány is tett a kép alapján)
eredeti hajszíned legyen barna-> szőkítsd ki.. miután meguntad a szőkét, vegyél egy doboz barna hajfestéket. 1-2 hét múlva lekopik a barna festék és pont így fog kinézni...:) Felül sötét alul világosabb.
Amúgy a képek alapján a te hajszíned is ugyanolyan, de gondolom neked a bőröd színe, akár még a szemed színe is más, ezért tűnik másnak neked.
A hajfestékek közül, én nemrég festettem be a hajamat syoss sötétszőkével, és szép világosbarna lett az eredménye. (kis vörös beütéssel) ami szép, de cseppet sem hasonlít arra amit akarsz.:) az aranyfényű sötétszőke az olyan színű lesz mint a képen de majd csak akkor ha lekopott, kb 4 hét festés után. Arany középszőkét keress, sajnos pont az nincs a syossnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!