Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajfestéket válasszam?

Melyik hajfestéket válasszam?

Figyelt kérdés

Jelenleg ilyen a hajszínem:

[link]

[link]

Ilyet szeretnék:

[link]

Nos én SYOSS hajfestéket használok,és nem tudom melyik árnyalat lenne a jobb,aki esetleg tudna segíteni az írjon.

Itt van a festékek linkjei:

[link]

[link]

[link]

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. júl. 3. 07:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én ezt választanám, nagyon szép

[link]

2011. júl. 3. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
én a harmadikat választanám
2011. júl. 4. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
3.
2011. júl. 5. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
A 3. hasonlít leginkább a képhez...meg szerintem az a legszebb is :)
2011. júl. 5. 20:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat,megy a zöld kéz :)
2011. júl. 5. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
A 3. a legszebb,de szerintem az első hasonlít a kívánt színhez...de lehet,hogy csak én látom így :)
2011. júl. 5. 22:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,neked is köszönöm :)

Az első és az utolsó között tanakodom jelenleg :)

2011. júl. 5. 23:06
 8/13 anonim ***** válasza:
ööö, én úgy látom, hogy a kép alapján neked már most olyan a hajszíned kb. A japán lánynak pedig a vége jó egy árnyalattal világosabb és a töve is csak a szőkítéstől vöröses... Szóval nem valószínű, hogy neked olyan lesz a hajad ami nem is baj...
2011. júl. 5. 23:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Szia,neked is köszönöm a választ.
2011. júl. 6. 01:33
 10/13 anonim ***** válasza:

csatlakozom az utolsó véleményéhez.

Ha pont ugyanolyat akarsz, akkor következőt tedd: (amit a japán lány is tett a kép alapján)

eredeti hajszíned legyen barna-> szőkítsd ki.. miután meguntad a szőkét, vegyél egy doboz barna hajfestéket. 1-2 hét múlva lekopik a barna festék és pont így fog kinézni...:) Felül sötét alul világosabb.

Amúgy a képek alapján a te hajszíned is ugyanolyan, de gondolom neked a bőröd színe, akár még a szemed színe is más, ezért tűnik másnak neked.

A hajfestékek közül, én nemrég festettem be a hajamat syoss sötétszőkével, és szép világosbarna lett az eredménye. (kis vörös beütéssel) ami szép, de cseppet sem hasonlít arra amit akarsz.:) az aranyfényű sötétszőke az olyan színű lesz mint a képen de majd csak akkor ha lekopott, kb 4 hét festés után. Arany középszőkét keress, sajnos pont az nincs a syossnál.

2011. júl. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!