Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kamaszkori haj zsírosodásra...

Kamaszkori haj zsírosodásra egyik sampon sem jó, mert ez az életkorral jár?

Figyelt kérdés

Szóval tényleg az egyetlen lehetőségem,ha elfogadom,hogy a hajam folyamatosan zsíros?

13/L

2011. jún. 30. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazándiból lehet, hogy van benne valami..

16 vagyok, a harmadik napra már mindig zsíros a hajam, de azt még kihúzom, szóval 4 naponta mosok hajat. Amikor kb annyi voltam mint te, akkor rosszabb volt a helyzet.

Egyébként a csalán sampon az pont zsíros hajra való, nekem amikor régebben az volt, az bevált. Próbáld ki, lehet hogy pár nappal többet fog bírni a hajad. :)

2011. jún. 30. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Ohh én ha megmosom mondjuk vasárnap, akkor kedden már borzalmas állaga lesz, de azt még csak-csak kibírom, de ha tovább nem mosnék hajat...:/

Szóval 2 naponta muszáj :(

14L

2011. jún. 30. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Olvastam egy olyan praktikát, hogy hajmosás közben masszírozd a fejbőröd, így valamennyi zsírt ki tudsz masszírozni a fejbőrből, tovább bírja. De vigyázz, hogy sose hajmosás előtt vagy után, mindig KÖZBEN.:) Nekem anyukám ÖkoNet tag, ahol organikus cuccokat árulnak stb, és nekik van egy jó samponuk, imádom, én is nagyon zsírosodó hajú fajta vagyok, és elkezdtem használni a samponukat: Első két alkalommal vagy hárommal eléggé zsíros lesz a hajad, akkor úgy kétnaponta kellene, mert helyreteszi a fejbőrödet, egyensúlyozza a fejbőrt, erősíti a hajat is. Mindenféle sampont próbáltam előtte, fodrász miatt még vmi Bojtorján sampont is kipróbáltam [gyűlöltem..], és nekem csak ez vált be(: Háromnaponta mostam régen, mostanában ráálltam a kettőre(: Ajánlom figyelmedbe!^^
2011. júl. 1. 01:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!Utolsó,tudnál nekem linkelni egy képet arról a samponról,amit anyukád árul,vagy esetleg a nevét add meg. :D
2011. júl. 2. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:

"Háromnaponta mostam régen, mostanában ráálltam a kettőre(: Ajánlom figyelmedbe!^^"

Ezt nem értem...Ha eddig 3 naponta mostál hajat és most meg már 2 naponta, az miért is jobb? :/

2011. júl. 3. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
ökonet hairnice hajsampon a neve(: am ha nem tudok mit kezdeni a hajammal, hintport rakok rá, a kezemmel elborzolom ahová raktam. A hintpor felszárítja a zsírt.(: magyon hatásos!!^^
2011. júl. 10. 22:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Igen,én is szoktam hintőporozni,és tényleg bejön,de az a baj,hogy nekem a hintőportól viszketni szokott,De a száraz sampontól nem,és az is nagyon jó! :) Én azt használom.:)
2011. júl. 11. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
na akkor az is egy tök jó megoldás(: am lehet h rossz fajta hintőport használsz, nekem pl johnsonandjohnson van, ami szerintem még kicsi koromról maradt meg xd
2011. júl. 12. 00:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is pont olyan van.Nagyon jó illata van.És szerintem nekem is kiskoromból maradt.:D De a bőröm elég érzékeny mindenhol mindenhol tök száraz (a fejbőrömön kívül),nem mindegy hogy milyen testápolót,krémeket használok mert a bőrömet kikészíti.Szóval nem a hintőpor márkájával van a gond.:)
2011. júl. 12. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
próbáld ne a fejbőrödre szórni, akkor kevésbé fogja irritálni(:
2011. júl. 13. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!