Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalás mellett hajatnövesz...

Hajvasalás mellett hajatnöveszteni? Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeptembertől heti 2x akarom vasalni a hajam.Ilyen hajvasalóm van:

[link]

Ilyen hajvégápoló olaj megfelelő lenne neki:

[link]

Ezzel csak vasalás előtt kell bekenni?

HELP!!

2011. jún. 26. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen azzal az olajjal vasalás előtt kell bekenni a hajat.
2011. jún. 26. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ebben a helyzetben vagyok.

Szeretném növeszteni a hajamat,viszont mellette vasalom is,elég sűrűn,legalábbis hajmosás után közvetlenül biztosan,mert másként nagyon hülyén áll,össze vissza! :S

Nagyon nehezen nő nekem, pedig nem igazán van eltöredezve sem...

2011. jún. 26. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Tessék.

Hiába teszel rá hővédőt meg akármit, úgy is roncsolni fogja. Én így jártam, tartása már nincs a hajamnak, és vékonyszálú sz@r lett. Mostanra ott tartok, hogy levágom fiúsra a hajamat.

A meleg hőhatás miatt a hajszálak szerkezetét, a rostokat(ami felelős a hajszálak erős tartásáért, és fényességéért) teszi tönkre. Ha ez a rost tönkremegy a hajszálakban, fénytelen lesz, és töredezni fog. Majd megbánod, ha veled is ez lesz. Próbálok lebeszélni mindenkit erről, mert nem sokat használ szerintem. Inkább hagytam volna úgy a hajamat ahogy van, mert úgy is szép volt, vasalás nélkül.

Mellesleg, más termékek vannak amiktől a hajad jobban állhat(pl hajkiegyenesítő spray) és ezek még mindig jobbak, mint a hajvasaló.

2011. jún. 26. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg igaz,hogy nagyon káros a hajnak a hajvasalás. Én már jó pár éve rendszeresen vasalom a hajamat,de még mindig szép fényes. A vége néha töredezett,de olyankor le kell vágatni és még gyorsabban is nő vissza.

De ezek a a hajkiegyenesítő csodaszerek, hát... most mondjam azt h sz@rt se érnek? Hát ez a helyzet... :/

2011. jún. 26. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

A hajvasalás sem ér semmit ugyanúgy. Miért nem elégszik meg mindenki olyan hajjal, amilyen van neki? Akinek göndör az mindig egyenest akar, akinek egyenes az mindig göndör hajat szeretne. Én már tudom miről beszélek, hogy elégedjünk meg olyan hajjal vagy bármi mással, amit adott nekünk az Élet.

Nem baj ha jobbat kihozol magadból, de azt úgy csináld, hogy közbe ne tedd tönkre.

Nem mindenkinek erősek a hajszálai, a szerkezete. Bár az lenne mindenkinek. A kérdezőnek sem tudom milyen a hajának a szerkezete, hogy mennyire bírja az ilyet, de jobb félni mint megijedni. Ne várjuk meg míg sz@r lesz. És abból a sz@rból újra nehéz jót kihozni.

A hajkiegyenesítő spray-k nem tudom nem használtam még egyet sem. Lehet neked nem használtak semmit, másnak igen. Emberfüggő.

Én tényleg csak jót akarok azzal, hogy lebeszélek mindenkit erről. Nem akarom, hogy sokan úgy járjanak, mint én. Barátnőm is használ még mindig bár neki nem lett vékonyabb szálú, de erősen töredezik neki és fénytelen lett tőle a haja.

2011. jún. 26. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Én másfél éve heti 1x vasalom a hajam, tavaly váll alá ért 1-2 cm-vel, idén pedig már derék alá ér 1-2 cm-vel.

Vagyis úgy 16 cm-t nőtt a hajam 1 év alatt, pedig azóta nem vágattam belőle. :P

Igen, hajvasalás előtt ráfújod a hajadra.

2011. jún. 27. 16:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Azigen :o

Gondolom azért a hajtól is függ.A tied akkor jó fajta lehet :):)

2011. jún. 27. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
már 5 éve használok sütővasakat, van hogy egyenesítem van hogy göndörítem, mondjuk nem naponta, de ez változó, szóval nekem teljesen egészséges a hajam, max 1-2 centi, amit jelenleg le lehetne vágni, hogy picit se legyen töredezett, amúgy fényes is, vastag is, dús is meg minden, tavaly óta növesztem és már jócskán a hátam közepéig ér (am. vállig ért), szóval ez abszolút egyénfüggő, amúgy meg, ha csak hagynám megszáradni és nem kezelném, akkor egy nagy sörény lenne :D de ezt persze Neked kell kitapasztalnod, te ismered a hajad én csak egy tapasztalatot osztottam meg ;)
2011. júl. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!