Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rowenta vagy Remington hajvasaló?

Fannushh<3 kérdése:

Rowenta vagy Remington hajvasaló?

Figyelt kérdés
melyik vasal szerintetek jobban?
2011. jún. 23. 23:41
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Saját vélemény nincs, csak tesóm, ill asszonytól. Mindkettőnek remington van, kiváló az elmondásuk szerint. Rowenta volt előtte asszonynak, azt nem szerette. Az van most nálam ilyen tartaléknak, amikor itt van, hogy ne kelljen hurcibálnia.
2011. jún. 24. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
remington. nekemis az van, tesómnak is az van, bnőimnek is nagy többségben az van. :D
2011. jún. 24. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
remington :)
2011. jún. 24. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi , én is remingtonra gondoltam, mivel most nekem is rowenta van (régi gőzölős) és nagyon rosszul vasal ezért nem nagyon bízok abban hogy az ujjabb job lenne !
2011. jún. 24. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt megvettem egy remington hajvasalót, nagyon jól vasal , és úgyis marad amíg meg nem mosom újra a hajamat !

[link]

2011. jún. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!