Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Remington hajvasaló 5000ft-ért...

Remington hajvasaló 5000ft-ért jó lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarok sokat áldozni rá,ma láttam egy ilyet és ez még beleférne,de olyan simítóra lenne szükségem amivel normálisan és gyorsan ki lehet vasalni.Most nem akarok rá 10ezret vagy afelett áldozni,bár ha tényleg csak azok érnek valamit akkor inkább rászánom...Tapasztalat,hogy tényleg jók a drágák,mert ismerősnek is olyan van,de én azt most sokallom.

2011. jún. 10. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem remington van, 6000-ért vettem még 2 éve és nagyon jó ! :)
2011. jún. 10. 22:04
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!olyat szeretnék ami gyorsan melegedik és egy simítással kivasal egy tincset,az a lényeg,hogy ne kelljen sokáig vacakolni vele.Barátnőmé ilyen,de az 12 volt...a tiéd is ilyen?
2011. jún. 11. 03:58
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez a fajta van (előző vagyok) hamar melegszik,és tényleg nagyon jó :)

2011. jún. 11. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
ma vettem én is egy ilyet :) 3800 volt-jól jártam :)
2011. jún. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!