Mióta hajolajat használok, mintha jobban hullana a hajam?
Figyelt kérdés
Véletlen időbeli egybeesés lehet, és valójában mástól hullhat, vagy más is tapasztalt hajhullást a hajolajtól?2011. jún. 23. 19:49
1/4 anonim válasza:
A hajolajat ha a hajvégeidre használod, akkor semmi köze nem lehet a fejbőrödhöz, ahonnan kihullik a hajad. Valami más probléma lehet.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Egyébként nekem a ricinus olajtól marhára hullott, mikor a fejbőrömre kentem. Ha te is szoktál oda olajat tenni, akkor lehet attól.
3/4 A kérdező kommentje:
Logikusan átgondolva, igazatok van, hogy ha nem éri a fejbőrt, akkor hogy hullana tőle. Viszont nem kizárt, hogy nem sikerült csak a hajszálakra kenni, ugyanis nem túl hosszú, vagyis inkább még a rövid, növő félben levő kategóriába tartozik a hajam hossza. Tehát figyeltem, hogy csak a szálakra kerüljön, de szerintem nem jött össze.:(
Azt hiszem, pihentetem a használatát, és mikor már hosszabb lesz a hajam, akkor újra előveszem.
Köszi a válaszokat.
2011. jún. 24. 19:46
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Esetleg ha már össze tudod kötni, úgy az könnyebb lenne. Ha még nem olyan hosszú, akkor több apró lófarkat is készíthetsz és azokat kened csak be vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!