Ha használok hajolajat, akkor hajvégápoló már felesleges?
Oké, köszi.
Egyébként melyik jobb a hajnak? Az olaj vagy a hajvégápoló szerinted?
Hát igen, elég macerás olajozni úgy, hogy eleget tegyek a hajamra, de azért ne legyen zsíros hatása.
Köszönöm a tanácsokat.
Olvastam, hogy van aki úgy használja az olajat, hogy egy fújós flakonba tesz félig olajat, félig vizet, és azzal spricceli be a haját. Szerinted ez a vizes keverék jó ötlet? Hátha úgy nem tűnik zsírosnak a haj.
Olyat is olvastam, hogy copfba köti valaki a haját, és azt jól beolajozza, és sapkát húz a fejére, majd órákig rajta hagyja, aztán hajat mos. Ez szerinted így hatásos?
Én is próbáltam a fújós verziót, végül is jó volt, de inkább maradok a sima olajnál.
Mosás előtt kicsit mindig több olajat teszek a hajamra, most éppen mandulaolaj van rajta. Nem tocsog rajta a cucc, csak annyit tettem rá, hogy éppen kicsit zsírosnak tűnik. Este hajat mosok, addig meg így van felkontyozva. Sapkát nem szoktam tenni, de állítólag attól jobban beszívódik. Nem szoktam annyit vacakolni vele. :)
Értem, és miután megmostad ,akkor is teszel rá?
Ha igen, akkor hány cseppet kb? Mert én 10 cseppet tettem az egész hajvégre, és olyan mintha zsíros lenne, és össze lenne ragadva. Kinézetre ilyen, nem tapintásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!