Milyen ("fiúsabb" stílusú) haj állna nekem jól?
A hajam természetes szőkés-barna. (de akár festésre is vállalkoznék)
Nem vagyok túl nőies jelenség, valami extrább, kissé fiús frizurát szeretnék.
De annyira rövidet sajnos nem vállalhatok be, mert van rajtam felesleg és így szerintem nem állna még jól.
Az arcom talán kerek (kissé telt), de ovális is picit és az államnál szögletes. Nem tudom eldönteni milyen :D Viszont az orrom elég széles, nagy!
Nem tudom mit írjak még le magamról, azt hiszem ennyi elég lesz.
Ja és most egyenes, derékig érő a hajam, de vágatnék belőle szívesen.
Ha lehet képeket is szúrjatok be, köszönöm. (tetszenek az emo hajak, szóval effelé hajlok inkább.)
Nyugodtan lehetnek benne extrém színek is, nekem nem gond.
Egyébként a fekete hajfestéktől nagyon hullana a hajam?
Na remélem valakinek érthető lesz amit leírtam, köszönöm a hozzászólásokat :)
Ja és -szerintem- vékonyszálú a hajam, és régebben (bár most se vagyok öreg) sokkal több volt, szóval kevés is.
(Nem tudom miért lett kevesebb, vitaminokat szedek, régen is próbálkoztam mindennel, festve még nem volt a hajam, nem is vasalom meg semmi.)
Valami olyat szeretnék amitől dúsabbnak is tűnne és kissé vadabb hatást keltene, mint most a sima középen elválasztott derékig érő hajam.
Valami fiúsabb, szexi hajjal meg lennék elégedve :))
Az első képen tetszik a csaj sminkje kösz ;) (na, nekem is ilyen nagy orrom van)
Hmm, a második egész jó.
A 3. vörössel már én is szemezgettem, de nem tudom valahogy nem tudom magamon elképzelni.
Uhh, ezt a 4. képen lévőt mindig imádtam, csak nem tudom a kendő nélkül milyen és hogyan kéne vágni pontosan... bár fodrász biztos tudja.
Jaj de köszönöm!
[link] ezt 2 hónapja nézem, eddig ez volt az álomhajam, amíg anyám le nem szólta. Pedig szerintem szuper. De örülök most neked, hogy te is erre gondoltál, ezer köszönet érte. :)
Az utolsó is de szexi, még feketében is jó lenne szerintem.
Köszi szépen, hogy rákerestél nekem az utolsó 2 felé nagyon hajlok most ;)
Próbáld ki ezt a programot:
Sajnos nálunk hozzáértő fodrászt találni, hát...
Most is azon agyalok kihez mehetnék még, aki képes megcsinálni egy hajat.
Nem vagyok benne 100%og biztos, abban viszont igen, hogy megőrülök ha továbbra is ez a "cuki, kislányos" hajam marad. Már az sem érdekel ha nem fog túl jól állni, legalább elszórakozhatok vele reggelente amíg beállítom, hogy viselhető legyen :)
KÖszi, már próbáltam ilyen programokat de valahogy nem hajlok az átlag színek felé (szőke, barna stb.) és ezek a fazonok valahogy túl megszokottak nekem és nekem ez valamiért "nem elég".
Nem leszólni akartalak, nagyon kedves vagy, hogy beírtad a linket.
És mindenkinek köszönöm a válaszokat, aki úgy gondolja még írhat bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!