Légy képes minden probléma nélkül böfögni és fingani társaságban.
2011. jún. 13. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
Azt szoktam!
2011. jún. 13. 21:24
3/9 anonim válasza:
Engem sem különösebben érdekelnek a kocsik, mondjuk ránézek, ha vmelyik jó, de csak kinézetre. Na, de mindegy, most rólad van szó. Szerintem keress magadnak egy olyan (fiús) témát, ami érdekel (fegyverek, legtöbb sport stb). Ha társaságban vagy beszélj ezekről, és ne olyanról, hogy mikor fog-krémezted le magad...
2011. jún. 13. 21:27
4/9 anonim válasza:
Stíröld a csajokat közbe mond hogy de megszurnád
2011. jún. 13. 22:03
5/9 anonim válasza:
Olyan barátokat keress akiket szintén nem érdekelnek, de nem is szükséges h érdekeljenek, mert engem sem érdekel se a sport, foci, se a kocsik, se a forma1, se a CS meg a COD, sőt a zene sem nagyon, ez nem azt jelenti h semmi sen érdekel, mert szeretem a zenét, csak róla beszélni nem, szeretem a filmeket is, meg sokmindent. Ha a baráti kör épp fociról beszél mikor ott vagyok, akkor megvárom még befejezik, vagy hallgatom...
2011. jún. 13. 22:25
6/9 Barnabas30 válasza:
Szóval mindenki azt javasolja a kérdezőnek, hogy egy udvariatlan, hülye bunkó legyen, mert az a fiús?! Inkább Férfi akarj lenni, úgy akár még ember módjára is viselkedhetsz, bár lehet, hogy tévedek...Gondolom, nagyon nevetséges lennék, ha olyan erényeket emlegetnék, mint erő és bátorság, ami nem abban kell hogy megmutatkozzon, hogy nyolcan meg mertek támadni egy szemeteskukát vagy hogy be mertek szólni egy lánynak. Fingani meg böfögni társaságban! Hogy nem sül le a bőr a képetekről! Tudod, mit, lehet, hogy különb vagy, mint az a sok barom a környezetedben, muszáj rájuk hasonlítanod? Én is különc voltam mindig, mégis élek, egész jól. :D
2011. jún. 14. 00:29
7/9 anonim válasza:
NE HORDJ TANGÁT!!
2011. jún. 14. 09:38
8/9 anonim válasza:
figyelj, vedd alapul a hobbid, és csináld profin.
Fellépés kérdése a férfiasság, nem azé. hogy szereted-e a focit.
2011. júl. 13. 23:23
9/9 Harleen válasza:
Figyi!
Én is utálom a focit, az autót a rapet. Nem vagyok erős, sőt inkább nevezem magam lustának. Fiúkkal ritkán kerülök társaságba, legtöbbször Lányokkal vagyok. Emiatt ugye csúfolódnak, hogy homokos meg ennek egyre durvább szinonimájaival. Még a családom is. De én teszek rájuk, nem ők fogják megmondani mit csináljak..
De térjünk vissza rád. Ahogy én látom,túl nagy a teljesítési vágyad ami ne is baj.Ha fiús akarsz lenni akkor előre figyelmeztetlek undorító kis dög leszel. Igen, jól láttad. De ha nem az akarsz lenni, akkor ne légy az. Ha legtöbbször úgy mint én, lányok társaságában vagy, akkor örülj neki! A lányok ritkán engednek be fiúkat a csoportjukba. Szóval én azt tanácsolom, örülj annak amilyen vagy, hisz mindenki más foglalt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!