Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az a gyógyszer, ami jó az...

Mi az a gyógyszer, ami jó az arc, és a hát illetve mellkas pattanásaira?

Figyelt kérdés
Olvastam, több fórumon (pl.webbeteg) hogy van ilyen gyógyszer, de a nevét nem irták le. Melyik lenne ez?
2009. márc. 24. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Roacuttan, ezt szokták felírni erős aknésodás esetén, de ez tényleg brutális szer és csak utolsó mentsvárként ajánlott, mert több mellékhatása van, mint haszna - pl. igencsak károsítja a májadat. Enyhébb pattanásosodás esetén rendszeres tisztálkodás vagy krémek jobban segítenek.
2009. márc. 24. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
HA nagyon sok a pattanás a bőrödön akkor sztem menj el bőrgyógyászhoz ahol hozá értők irnak fel neked krémet v gyógyszert, amelyek biztos nem fogják károsítani a szervezeted ha helyesn szeded őket. De sztem menj el szoláriumba heti egyszer és meglátod h ez is jót tesz a bőrödnek. Ez tényleg igy van
2009. márc. 25. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el vele bőrgyógyászhoz, mert lehet épp allergiás tüneteket okoz neked, vagy más fajta, gyengébb készítmény kell.. Nekem már ezekkel meggyűlt a bajom, mert érzékeny bőrömre felírták a Diana94et ami levitte a pattanásokat, de máshol súlyosabb bajok jelentkeztek ...
2009. márc. 25. 14:45
 4/5 mimcsii ***** válasza:

teafa és kénszappan csodákat művelt az arcommal

reggel este mostam vele,aztán reggel arckrém,mert szárítanak szappan mivoltjukból.

estére meg körömvirágkrém/alsol/neogranormon krémmel kenem be

2009. ápr. 1. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló sokat segít.
2009. ápr. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!