Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A tetoválás és a végleges...

A tetoválás és a végleges szőrtelenítés mennyire fér össze?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, a "végleges szőrtelenítés" valójában nem végleges, csak pár évre szabadít meg a problémától. Sajnos nekem ez kényszerű, mert annyira rossz a helyzet e téren.

De nagyon szeretnék tetoválást is.

Mennyire befolyásolja egymást a kettő? Itt főleg amiatt aggódom, hogy a kezelés miatt gyorsabban fakulhat e a tetoválás, illetve, hogy nem terheli e meg nagyon a bőrt.

Még annyit, hogy mennyi időnek kell eltelnie körülbelül a tetoválás és a szőrtelenítő kezelés között, mert nagyjából egy időben szeretném a kettőt.

18/L

Akik le akarnak beszélni bármelyikről is, kíméljenek, köszönöm.

2011. jún. 17. 18:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy időben ne csináld, inkább először a szőrtelenítést, aztán ha az kész van utána a tetkót. Nem értek ezekhez, de nehogy a tetkó miatt valami bőrbetegséged legyen vagy rákkeltő legyen vagy bármi. De szerintem ha megkérdezed azoktól akiknél a szőrtelenítést akarod csináltatni ott biztos meg tudják mondani hogy mennyire ajánlatos.
2011. jún. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!