Napsütötte egyenletes barna mindenhol, főleg nyáron. Sokkal jobban néz ki ez, ha pl. világos szoknya van rajtunk és szép barna a lábunk, mintha hófehér lenne a bőrünk.
2011. jún. 17. 10:16
13/22 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik. Nagyon fehér vagyok és nehezen barnulok, de nekem a fehér egyébként is jobban áll. Van, akin viszont a barna tetszik (nem a szolis narancssárga!). Nekem az olyan különleges, mert én sosem leszek olyan:)
2011. jún. 17. 12:04
14/22 anonim válasza:
Barna :)
Egészségesebb hatást kelt mint a sápadt, és kevésbé látszanak a narancsbőr és társai.
2011. jún. 17. 12:09
15/22 anonim válasza:
fehér. a barna cigós.
2011. jún. 17. 13:50
16/22 anonim válasza:
Nekem kreol bőröm van és mostanában igyekszem lebarnulni. Eddig nem érdekelt, inkább voltam fehér de rájöttem, hogy ha barna vagyok akkor nem égek le állandóan, kettő ez jobban áll nekem.
Szolit nem szeretem. Maradok az egészséges napbarnított bőrnél.
Ráadásul ez véknyít is és a szőr sem látszik meg rajtam így annyira (bár nyilván akkor meglátszik hogyha 2 cm-es szőrszálak vannak a lábamon..).
Azt meg pont les*arom, hogy cigányos. És akkor mi van?
2011. jún. 17. 14:03
17/22 anonim válasza:
Dehogy cigányos!nagyon jól meg lehet különböztetni,hogy kinek van napbarnított bőre,vagy ki szolizik,de a cigányokat végképp.
2011. jún. 17. 14:11
18/22 anonim válasza:
"Szolit nem szeretem. Maradok az egészséges napbarnított bőrnél."
Sajnos ilyen nem létezik. :) A nap már károsabb ,mint a szoli,még ha nem is égsz le,vagy nem fáj. De nincs olyan ,hogy egészséges napbarnított bőr.
2011. jún. 17. 14:22
19/22 anonim válasza:
Jogos. Akkor inkább úgy mondom, hogy maradok a napbarnított bőrnél. :)
2011. jún. 17. 14:24
20/22 anonim válasza:
A "szoli egészségtelen" meg a "cigók is barnák" indokok ostobák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!