Mit lehet tenni, hogy ne aludjam el a hajam?
Állandóan elalszom a hajam, reggelre össze-vissza áll, zsíros lesz, nagyon igénytelen. Emiatt mindig csak rövid, 2 centisre vágatom a hajam, mert azt reggel sokkal könnyebb megmosni, illetve rendbe tenni.
Régóta szeretnék már valami más, pár centivel hosszabb frizurát magamnak, de attól tartok, hogy nem tudnám rendesen ápolni, sok lenne vele a herce-hurca.
Van erre valami módszer vagy ilyen a hajam, fogadjam el? A válaszokat Köszönöm!
hat a hosszu hajat nem is lehet elaludni!
nekem mikor vallig ero hajam volt akkor sajnos arra voltam kenyszerulve hogy minden nap vasaljam.
de most kb 10 cms es furdes utan beszaritom s aztan kivasalom(ha epp nincs felallitva zselevel) hatul szokott reggelenkent hujen alni de azt lesimitom vizzel
1. rövid hajat lehet csak elaludni, a vállig érőnél már nem gond.
2. zsírosodás: nem tesz jót neki a napi mosás. Hiába ennyire zsíros, ehhez szoktattad a fejbőröd. Én régen 2 naponta mostam a hajam. Aztán rászoktattam a 3-4-re. A sok kemikália pont hogy a természetes folyamatok ellen van.
Ha bőrtípusod olyan, hogy ilyen könnyen zsírosodik, akkor bőrgyógyász tud rá szert.
3. mamám régi trükkje: felcsavarsz egy kispárnát, amit a nyakadhoz teszel és úgy alszol. Szerintem nem egy kényelmes dolog, de nagyanyáink így óvták a dráda frizuráikat.
Ennyit tudok segíteni.
Szia! Ugyan azzal a problémával küszködünk :) Nekem hátul 2 centis, van elöl egy hosszabb (10 centis) frufru, oldalt pedig kicsit hagyom rálógni a fülemre. Szintén gyorsan zsírosodom, reggel felkeléskor én is elég durván nézek ki. Én 2 naponta mosom, de tervezem a nyáron a ritkábbra szokást, tényleg nem egészséges.
Pár praktika:
-mikor nagyon kócos vagy, össze-vissza állnak a tincsek, csak egy kis hajhab kell. Kicsit bevizezed a hajad (lehet spray, vagy csak simán vizes kézzel áttúrod), egy kis hajhab, kicsi szárítás, és tádámm, működik
-gyorsan zsírosodik, csak a frufrurészt mosod meg,
-vagy, ha a bőröd is hajlamos a zsírosodásra, akkor azt a részt, ahol az arcodba lóg, kicsit bepúderezed, az aránylag felszívja, és nem a hajadon köt ki
-létezik száraz sampon, ami kicsit feldobja a hajat, és nem lapul le (tesztelni fogom nemsoká)
Most így hirtelen ennyi, tényleg nem kell megijedni. Nem lehet mindenki egyből felkelés után csodaszép. Amúgy kezdetekkor én is ügyetlen voltam pl. a körkefével, de már a 3. alkalomra egészen belerázódtam ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!