Mit csináljak, hogy ne aludjam el a hajam?
1.: haha de vicces valaki : / kapod a kezet .. Szép piros ;)
2.: igen gondoltam rá, lenne időm csak nekem ilyen szempontból nekem szar a hajam, mert rövid ideig Marad vasalt és estére semmilyen nem lenne+ még el is alszom .. :/ de végülis, ha reggel vasalom és estig úgy marad, akkor másnapra szintén elalszom xD hát igen bonyolult ..
Hát megnyugtatlak, hogy hiába vasalod ki este reggelre semmi nem marad belőle...
Ha reggel nincs időd kivasalni akkor feküdj le előbb és kelj korán, hogy legyen időd. Másképp ez nem működik. Max még annyit tudok ajánlani, hogy egész napra egyenes maradjon a hajad használj Syoss hővédő sprayt amit vasalás előtt rá kell spriccelni a hajadra. Ilyenkor megvédi a hőtöl a hajkárosodást és egésznpra egyenes marad. Remélem tudtam segíteni. :)
Sajnos tényleg hajtípusfüggő. Húgom és én ugyanazzal a hajvasalóval vasaltuk ki a hajunkat tegnap este. Neki reggelre teljesen hullámos/göndör lesz, nekem egyenes marad.
De az én hajam csak összevissza áll és kissé hullámos csak egyenesítés nélkül. De cserébe semmilyen göndörítős, hullámosítós dolog nem marad nálam tartós...
Lehet, hogy hülyeség, de ha valamilyen jól szellőző, vékony anyagú pamutsapkában aludnál? Vagy kendővel összekötnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!