Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miből mennyi kell ha az egész...

Miből mennyi kell ha az egész hasamat és az egész hátamat ki szeretném szőkíteni itthon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
az utolsó nagy butaságot mondott most.
2011. jún. 16. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
attol még, hogy te úgy csinálod, még nem kell másraerőltetni a butaságot. tudod te, hogy milyen erős vegyszer a 12%os?! azt hivatalosan bőrre nem is szabad tenni.
2011. jún. 16. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
2011. jún. 16. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:
és ez mit bizonyít? :D hogy van másik nagyokos.
2011. jún. 16. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:

a hidrogénperoxid erősebben hat a bőrön a test hőjétől. ezért bőrön 12%osat soha nem használunk, mert bőrre kenve a hatóerő meghaladja a 12%os oldatét. pont ezért nem szabad fejbőrre sem (tőre) kenni 12%-os h2o2-t, csak a hosszára, de azt is ritka esetben. egyébként így hófehérre szív, ami szerintem egy másik rossz véglet.

de ti tudjátok, majd ha teljesen szétmaródik a bőrötök, lehet szidni a termékeket. szakszerűtlen felhasználás miatt. a háton pedig szuperérzékeny a bőr még mellé. ja, amúgy fodrász vagyok, azért ekkora a szám, és 2 kozmetikus is dolgozik az üzletben.

2011. jún. 16. 22:39
 16/19 A kérdező kommentje:
okés köszönöm:D akkor legyen 6%-os :) (Még sajnos nem volt időm megvenni, majd holnap reggel és akkor a hétvégén le is rendezem)
2011. jún. 17. 17:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Áhh köszönöm mindenkinek, szuperszexi hasam lett! :D Már csak annyit kérdeznék, hogy mit csináltok a megmaradt trutyival? el lehet tenni vagy dobjam ki?
2011. jún. 18. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:
semmiképp nem teheted el :( dobd ki, majd legközelebb tudod már, hogy mennyi kell :) ügyes vagy :) ugye, hogy elég volt a hatos?
2011. jún. 18. 17:02
 19/19 A kérdező kommentje:
igen elég volt, lehet kicsit túl világos is lett (20 percig hagytam), de elég fehérbőrű vagyok úgyhogy igazából pont jó:D Köszi még egyszer:)
2011. jún. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!