Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a bőrömmel?...

Mit csináljak a bőrömmel? Miért ilyen?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és a bőröm állapota elkeserítő. Az arcbőröm még mindig nagyon zsíros, piros, tág pórusú. Ez mondjuk mindig is ilyen volt de ami most új, hogy a hátamon, dekoltázsomon, vállamon jelentek meg nagyon csúnya pattanások. Vannak kisebbek és egészen csúnya nagyok is. 4 éve szedek fogamzásgátlót, amitől kezdetben egész szép volt a bőröm, ám most borzalmas. Hiába radírozom, használok rá lemosót, tonikot, semmi nem használ. Bőrgyógyászhoz nem akarok menni mert nem akarok gyógyszereket szedni. Nagyon el vagyok keseredve mert az egész külsőmet teljesen elrondítja ez a probléma, főleg így nyáron amikor jóval kevesebb ruhát hordunk mint télen. Alig megyek már utcára, úgy szégyenlem magam. Lehet hogy hogy ez a sok stressztől lenne? Mert mostanában nagyon sok a problémám.
2011. jún. 15. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Értem, hogy nem akarsz gyógyszereket szedni, de én mégis a bőrgyógyászt ajánlom. Egyik barátnőmnek is ilyen a bőre, és nem gyógyszert kapott rá, hanem vmi speciáliskrémet.
2011. jún. 15. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem a napozás megoldotta alig látszódik a koromon hátamon és a dekoltázsomnál barna lettem és látszólag teljes eltűntek :D
2011. jún. 16. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
*karomon
2011. jún. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!