Befesthetem úgy a hajam, hogy a festéket bele dörzsölöm a hajamba mint egy sampont?
Nem habállagú festék.
Palette Intensive Color Creme.
Én is így szoktam csinálni magamnak,ha nincs aki befesse a hajamat.Óvatosan kell vele bánni,mert ha nem vigyázol mindenhol festékes leszel,főleg hátul a nyakad és a füled,amit nem látsz rendesen.Ja meg arra is vigyázz,hogy mindenhova jusson a festékből!Én általában úgy szoktam csinálni,hogy bedörzsölöm a festéket,aztán átfésülöm a hajam,hogy mindenfelé legyen rajta festék.Nem tudom mekkora a hajad.Ha nagyon hosszú,akkor szerintem ne próbálkozz ezzel,ill.inkáb csak abban az esetben jó ez a megoldás ha utánfesteni akarsz,úgyanazzal a színnel,mint amivel most van festve a hajad,ha teljesen új színre fested,akkor jobb ha szakemberre bízod,vagy legalább barátnőre,mert megvan az esélye annak,hogy valamelyik részre nem jut rendesen festék és foltos lesz a hajad!
Remélem tudtam segíteni!
21/L
Hát a lapockáig érő haj,az már elég hosszúnak számít szerintem.Azt nem írtad le,hogy ugyanolyan színre szeretnéd festeni,vagy teljesen másra.Ha mondjuk csak a lenövést festenéd,akkor még talán,de ha a teljes hosszúságot,akkor tényleg ne kísérletezz....!:)
Első voltam!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!