Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befesthetem a hajam egyszerre...

Befesthetem a hajam egyszerre két doboz hajfestékkel?

Figyelt kérdés
Sötétebb lesz a hajszínem tőle? Vagy csak 1 dobozzal szabad, mert nagyon káros lenne kettővel?
2011. aug. 25. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon roncsolná. Nem hinném, hogy sokkal sötétebb lesz. Ha egy dobozzal nem fogja be, akkor kettővel sem fogja.
2011. aug. 25. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért szeretnéd kettővel? Két egyforma színű?

Ha hosszú vagy sűrű hajad van nem is lesz elég az egy, akkor muszáj kettővel vagy legalább másféllel.

De alapesetben ha kb. vállig érő hajad van elég lesz az egy is, felesleges oda kettő.

2011. aug. 25. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:

a nagyon hosszú hajúak szokták 2 dobozzal, ha sötétítés miatt,akkor felesleges, vegyél sötétebb színű festéket.

és egyébként nem káros,csak felesleges.

2011. aug. 25. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én vörösből akartam átállni barnába, egy doboz festékkel volt először befestve, éppen elég volt a hátközépig érő hajamra, de ugyanúgy vörös maradt a vége, és úgy nézett ki, mintha le lenne nőve. Aztán rá egy hónapra vettem két dobozzal, újra be lett festve, és gyönyörűen egyenlegesen befogta a hajamat.
2011. aug. 25. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
egyenletesen
2011. aug. 25. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Váll alá érő hajam van és feketére szeretném festeni, eddig csak feketére volt befestve, csak gondoltam ha 2 dobozzal raknék rá, akkor sötétebb színe lenne és mindenhova jutna bőven, mert egy dobozzal egy kicsit kevés.. tudom hogy a fekete alapból nagyon sötét, de az én hajamat nem fogja meg annyira, nem lesz tőle olyan sötét mint másnak, nem tudom miért.
2011. aug. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!