Befesthetem palette jeges szőkével?
Ha 25 féle szinű hajat akarsz,akkor fest be.
Nem értem,hogy szőkére festetted és barnádra világositotta a tövedet??? Akkor hányféle szinű a hajad?
Hát,te tudod,kipróbálhatod a jeges szőkét,de ahány árnyalatú most a hajad, adj hozzá még 2-3-at és olyan lesz.
Én is végigmentem ezen,barnából vörös,fekete,satirozott,majd a végén már annyi satir volt benne,hogy szinte full szőke,majd festettem világosbarna,sötétbarna,de sose egyszinű,pedig rég óta egyszinnel festem. Úgyhogy én már lesz.rom,foltos marad úgy is,ilyen a festett haj :(
Ha már sokmindent megélt festett hajra teszed, semmit nem ér nek a "jég", meg "homok" meg "arany" meg "pezsgő" stb. szőke fantázinevek, mindtől ugyanolyan sárgás-foltos lesz az egész. Évekig festettem a hajam, mindenféle szőke voltam már, közben néha melír, vörös, barna, stb., hát a végén már mindegy milyen szőkével festettem, 500 forintostól 3000 forintosig, jégszőkétől bármelyikig, mind ugyanolyan volt: töve világossárga, többi vöröses, sárgás, foltos.
Inkább befestettem sötétszőkére, az közelít eredeti színemhez és most növesztem le szorgosan hogy eltűnjön a színorgia a hajamról. Ha biztosra akarsz menni: FODRÁSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!