Hogy teszek jót az arcomnak? Arclemosó/szappan/tonik. Elbizonytalanodtam :S
Sok választ elolvastam már az arctisztítással kapcsolatban. Vannak, akik szappant használnak, de a legtöbben azt mondják, hogy szappant nem szabad. A toniknál is, valakik azt mondják, hogy kell, mások meg azt, hogy nem szükséges. Tudom, hogy ezek több mindentől is függnek, elsősorban a bőrtípustól, de akkor is... Nem tudom, mit használjak. A természetes dolgokat szeretem jobban, de csak vízzel nem lehet arcot mosni, az önmagában nem elég. A szappan se természetes, és lehet, hogy többet árt, mint használ. De vannak olyan szappanok, amikkel lehet arcot is mosni. Ez a jobb megoldás vagy használjak inkább arclemosót? És utána tonik? De láttam, hogy többen írták, hogy amikor nem használtak tonikot, szebb lett a bőrük. Ez mitől függ? De a legtöbben azt mondják, hogy kell a tonik is. A végén használok hidratáló krémet, az legalább biztos, hogy kell.
Az olyan rossz amikor nem tudom, hogy jól csinálom-e... lehet, hogy ártok a bőrömnek :S
Aki ilyen dolgokkal foglalkozik vagy jobban ért hozzá mint én, legyen szíves írjon valamit :)
Köszönöm!
na..én megutáltam a sok kenceficét, mert iszonyatosan gyürött és ragyás lettem tőle...:/ én ennyit használok: gyogyszertári alkohol tisztitáshoz....mézes cukros arcradir....szappan.....és sose volt ilyen szép a böröm:) pedig eléggé érzékeny a böröm, tágak a pórusaim, és ha nem is voltam fullragya....akkor is zsirosodik, helyenként meg száraz......ugyhogy nekem ez vált be:)
23L
én csak sima vízzel mosok arcot mint ahogy első hsz-t író is írta :)
ha van kedvem Nivea arclemosó géljét használom,de kb az havonta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!