Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilalas nemiszervnel? Tapaszt...

Epilalas nemiszervnel? Tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Gondolkom faj,az erdekel,hogy jobbe mint a borotva mert nekem mindig begyulladnak a szortuszok masnapra meg kipattogzodik hiaba kenem koromvirag kremmel
2011. jún. 11. 05:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól gyullad be, hogy bekrémezed!!!!

Szőrtelenítés után használj kamillás hintőport, ezzel félóra múlva megnyugszik a bőröd és nem fog begyulladni.

Én szőrtelenítő krémet vagy epilátort szoktam használni...

2011. jún. 11. 06:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem az epilálástól nagyon begyulladtak a szőrtüszők. 3-4 hónapba is telt, mire elmúlt 1-2, mert annyira begyulladt. Nagyon szégyelltem is :S Annyira ronda volt. Pedig használtam szőrbenövésgátló krémet is és mindig leradíroztam. Visszatértem borotvára, mert ez sokkal jobb! Nem érdekel, hogy pár nap múlva megint kell borotválnom.. inkább, mint hogy megint olyan undorító legyen.
2011. jún. 11. 08:33
 3/12 A kérdező kommentje:
de nem rögtön szoktam bekrémezni hanem mikor kijön.:( najo de nem tudom 2 naponta borotválni ha az előző borotválás miatt még ki van kezdve a bőröm
2011. jún. 11. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Én mikor mit használok.. Van hogy úgy van kedvem és leepilálom, (nem végig, csak kb középig) és van, hogy borotválom, mert az a gyorsabb megoldás. Elsőre rettenetesen fog fájni az epilálás, csináld úgy, h teljesen kihúzod/kifeszíted a bőrt.. úgy még elviselhető, oldalról kezd! Amúgy én most a gyantát akarom kipróbálni, kis lehúzócsíkokat, csak hát meg kell várni, míg megnő kellő hosszúságúra :( Sok sikert!
2011. jún. 11. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
én legyantáztattam párszor és utána sokkal könnyebb volt leepilálni. utána sokáig nagyon jó sima és a pirosság is hamar elmúlik. max akkor pattog ki egy kicsit amikor kezd nőni.
2011. jún. 11. 12:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a kipattogzodast semmivel nem lehet elkerulni
2011. jún. 11. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos és régen borotváltam, próbálam a növési iránnyal ellentétesen de akkor nagyon begyulladt, de fordítva csináltam, akkor nem volt gond, de nem lett síma. Pont tegnap kipróbáltam az epilálást ott is. Nagyon fájt, de megcsináltam, és semmi gyulladás, szép síma. Én még a nagyajkak környékéről is leszedtem....az kegyetlen, de mégri.
2011. jún. 11. 13:32
 8/12 A kérdező kommentje:
de mára se gyulladt be?:D mert nekem rá 2 napra szokott
2011. jún. 11. 18:41
 9/12 anonim válasza:
és szőrbenövések keletkeznek.. és nekem is be van gyulladva és nem tudok mit tenni ellene... és nem tudom mindegyiket kipiszkálni :/ segítséget kéne kérnem valakitől hogy megcsinálja nekem?
2011. jún. 12. 13:10
 10/12 A kérdező kommentje:
amikor a lábam epiláltam nekem is sok lett a szőrbenövés de sose értem mi a különbség a gyanta meg az epilálás között...ugyanugy tövestől tépi ki.
2011. jún. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!