Szőke hajat feketére szinezővel?
Ki akarom próbálni, hogy hogy állna a fekete/sötétbarna haj. Csak attól félek, ha ilyen szinezővel befestem a szőke hajam(5-6 mosásos v milyen:D) akkor a végén csunya szine lesz.És mivel nem biztos h én sötéten akarom hagyni,tehát azt nemtudom rögtön befesteni szőkére. Volt már valakinek ilyen? Vagy vmi elkézelés? Félek h ha kopik a festék hülye szinü lesz a hajm:S
elöre is köszönöm a válaszokat:)
Ha kopik hülye színű lesz ez igaz, szürkés-sárgás, mert fokozatosan kopik ki. De szerintem azért sem érdemes, ert ha mégis esetleg jól állna, akkor is, ha befested, akkor kb 2 hét után ahogy nő le a hajad olyan hatása van, mintha kopaszodnál. Szóval nem ajánlom egyáltalán.
Nekem egyik ismerősöm farsangkor befestette feketére, kikopott teljesen olyan 3 hét alatt, és mondjuk neki volt humorérzéke hozzá, meg különben is viccből csinálta, de nagyon csúnya volt. Szóval ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!