Vörös vagy szőke melír csíkok?
Első vagyok. Ez nem ugyanaz a kép, de a szín igen. [link]
De amúgy a melírozás is káros. Szóval ha elkezded, attól is ugyanúgy eltöredezik a hajad, ha pl. szőkét szeretnél. Vagy használj tartós hajszínezőt. Sztem az is jó, nagyon szép színeket lehet vele elérni, és nem kopik ki olyan nagyon gyorsan, de nem is annyira káros, mint a festés.
A szőke szerintem átlagos és ha szarul csináljk meg akkor eléggé közönséges is tud lenni barna hajban.
A vörös eléggé vagány tud leni, de kérd meg a fodrászt, hogy ne olyan átlagosan egyenletesen csíkozza, mert az egég bénán néz ki, hanem találjatok ki valami kreatívat.
példák vörösre:
még amúgy szerintem ez az egyik legszebb és legkevésbbé kockázatos megoldás, amikor csak alul tesznek vastagabb csíkokat a hajad közé. Ráadásul ennél nem is látszik a lenövés...
Ha mégis a szőke felé kacsintgatsz, akkor szőke helyett válassz inkább valami világosbarna vagy karamell színt, mert az sokkal igényesebb a szőkénél (sötét barna és szőke között túl nagy a kontraszt ezért nem szép)
És néhány negatív példa, hogy mely esetekben kell meggyilkolni a fodrászt (és a legtöbb ember számára EZT jelenti a melír, ami szerintem elég szomorú)
nekem is sötét barna a hajam és vörös meg szőke melír csíkok is vannak benne :D és nagyon jól néz ki,egyáltalán nem papagájos :P
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!