Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke hajba fekete melír csíkok?

Szőke hajba fekete melír csíkok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hosszú szőke hajam van, s szeretnék csak az egyik oldalra 3-4 vékony fekete melír csíkot. Szerintetek milyen lenne? Szeretném egy kicsit feldobni a frizumat. A fekete nem roncsolná szét a hajam? Vissza tudom azt festeni majd szőkére? V milyen színt ajánlotok? Köszi
2010. jan. 31. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy benne biztos akk próbáld ki először hajszinezővel :)
2010. jan. 31. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
am sztem jól nézne ki, próbáld ki :D
2010. jan. 31. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én csináltattam, rettentő jól nézett ki,de megbántam, mert nagyon nehezen jött ki a hajamból ,néhány helyen még mindig barnás egy kicsit..
2010. jan. 31. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi

utolsó nem tudsz képet küldeni a hajadról, h hogy nézett ki a fekete csíkokkal?

akkor írnák e-mail címet? nagyon köszi

2010. jan. 31. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kevés tincset akarsz,akkor meg oldható ragasztott pót-tincsekkel is így ha megunod könnyen el lehet távolítani.

Viszont jól néz ki és ha mégis a festés mellett döntesz, azzal számolni kell,hogy elég nehezen lehet vissza szőkíteni.De szép a szőke hajban a sötét v.világos vörös,padlizsán,mogyoró,barna,fekete.

2010. jan. 31. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nem tudok, sajnos mert nem készült kép róla:/

nem volt sokáig olyan a hajam,max egy 3 hétig

2010. jan. 31. 16:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! tetetek bele akkor tincseket, kell egy kis változatosság. :-)
2010. jan. 31. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

szia

Szerintem jól nézne ki,de 3-4 csík helyett csináltass egy vastagabbat(kb 3-4cm vastag)nekem is ilyen volt. Bomba jól nézett ki, mindenki le akarta koppintani! sztem csak színezőt használj ha nem akarod állandóan festegetni.

Ha piperkőc vagy egy halványabb vékony rózsaszín is jól áll, ilyen meg bnőmnek volt!

rem. segítettem :)

2010. febr. 2. 13:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi szépen a válaszokat! Voltam fodrásznál, s a fekete helyett narancssárga lett. :-) Ez is nagyon jól néz ki, nyáron peig rózsaszín lesz benne, persze csak finoman... :-)
2010. febr. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!