Barna hajhoz vörös csíkok? (melir)
a barna hajjal az a nemjó, hogy szinte semmilyen színt nem lehet belerakni.
nekem aranybarna hajam van (kicsit sötétebb) és vöröseslila a frufrum, nagyon vad, de szerintem a vöröst ne...
esetleg valami erősebb rozsdaszín [narancssárgás]...
de a fodrász szerintem mutat majd katalógust, és megmondja, h szerinte mi néz ki jól a hajadban :)
L/17
Szerintem a melír egyáltalán nem divat most, kb 5 éve az volt. Most csak olyan melírt szoktak ami kicsit sötétebb és világosabb a hajszíntől, ettől természetesebb hatása lesz. Pár éve a természetesség a divat. Ha fel akarod dobni a hajad akkor kérdezd meg a fodrászt, hogy mit ajánl.
inkább feketéhez szoktak.
amúgy pont egy órával ezelőtt festette be (már másodjára) a hajamat anyukám, mert eddig vörös volt, és visszaakarom festeni de egyszerűen nem tudok tőle szabadulni. akármilyen sötétbarnára festem, mindig a végeredmény sötétvörös.
és már szőke melírom is volt, és pont akkor festettem be a hajam vörösre (ez előtt) és a melírtól se nagyon lehet szabadulni.
tehát úgy vállald be, hogy ne bánd meg. jól gondold meg, mert ha megunod nem lehet csak úgy átfesteni, mert alapból melírtól nehéz szabadulni, főleg ha vörös. és ez saját tapasztalat, hogy csak 14 éves vagyok, de már tönkretettem a hajam. most kb. 1 órája festette anyukám a hajam, és most úgy ahogy barna lett, bár fénynél még mindig látszik pár vörös folt, és inkább maradok a barnánál.
tehát ha ilyen bizonytalan vagy, én nem festeném be. vagyis melíroztatnám. ha melírozod akkor inkább szőkével, vagy világosbarnával. de a vörös melírt nagyon megbánhatod később. (én a melírt meg a vörös színt is megbántam)
de találtam pár képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!