Régóta vannak szemölcseim már vagy 5 éve és most nemrég kezdtem el kezelni egy Duofilm nevű ecsetelővel és elhatároztam hogyha nem válik be akkor veszek Wartnert csak nemtudom hogy mennyire hatásos és nem szeretném feleslegesen megvenni mivel 5000 forintba kerül, ha tudjátok h mennyire hatásos várom a válaszokat. köszönöm
2011. jún. 3. 10:54
1/8 anonim válasza:
Igen, hatásos! Nekem a nyakamon és a hátamon volt, és leszedte. Bár az enyém csak picike volt, de akkor is idegesített, mert a hátamon már egyszer sikerült elkaparnom. Nem tudom a te szemölcsöd mekkora, mert ha túl nagy, én azt inkább az orvosra bíznám, mert elszokták küldeni szövettani vizsgálatra is, hogy nem-e tartalmaz rákos sejteket. Ha nem nagy, szerintem nyugodtan kipróbálhatod. Például az ujjamon, mióta az eszemet tudom volt egy kis növés, bőrszínű, olyan mint valami bőrkeményedés. Kenegettem mindennel, Scholl bőrkeményedés és tyúkszemírtóval, szemölcsírtó folyadékkal, semmitől nem múlt el. A Wartner viszont eltüntette.
2011. jún. 3. 12:15
2/8 anonim válasza:
Még annyit, hogy arra készülj fel, hogy heget hagy maga után, aminek idő kell, hogy elmúljon. A fagyás olyan mint az égés. Ha megégeted magad valahol, azután is barnás elszíneződés marad a bőrödön. És ha nagyobb a szemölcs, valószínű, hogy egy alkalommal nem fogja levinni.
2011. jún. 3. 12:20
3/8 A kérdező kommentje:
hát az én szemölcseim ilyen 5 mm átmérőjűek és van amelyik egymás mellett közvetlen helyezkedik el csak a jobb kezemen van kb 20-25 darab és már nagyon szeretném eltüntetni mert idegesítenek meg mindenki kérdezi h mi az mit csináltál a kezeddel és ez zavart engem. majd kipróbálom a wartnert ha nem jönne be ez a duofilm ecsetelő.
2011. jún. 3. 13:36
4/8 anonim válasza:
A 25 db egy kézen nagyon sok, én azt semmiképpen nem fagyasztgatnám otthon. Utána, kb 30 percig elég éles fájdalom érződik. Plusz még vagy 3-4 napig fáj, aztán kezd bevarasodni. És a kezeden elég kellemetlen lenne, ami mindig használatban van. :)
Esetleg kipróbálhatnád még a vérehulló fecskefűt, sok helyen olvastam, hogy használ. Nézz utána fórumokon.
Ha viszont egyik sem válik be, akkor bőrgyógyász........otthon ne babráld.
2011. jún. 3. 14:11
5/8 A kérdező kommentje:
a vérehulló fecskefűvet már próbáltam de nekem semmit sem ért csak jól besárgult a kezem amit aztán lemosni se tudtam ugyhogy azt inkább hagyom, én amugy azt olvastam hogyha orvos távolítja el akkor is vissza nő méghozzá sokkal több szemölcs, nemtudom te mennyit tudsz erről én ezt olvastam sok helyen.
2011. jún. 3. 15:02
6/8 A kérdező kommentje:
egyébként most ugye a duofilmet használom és mondjuk látszódik hogy valamennyire hatásos mert teljesen elfehéredik a szemölcs és ez azt jelenti h nem jut oda vér és elvileg le kell hogy száradjon csak az a baj hogy türelmetlen vagyok kivárni mig elmulasztja mert már nagyon zavar és hamar el akarom távolítani és ezért gondoltam a Wartner-re.
2011. jún. 3. 15:04
7/8 anonim válasza:
Igen, én is olvastam olyat, hogy valakinek kiégette az orvos, mégis visszanőtt egy idő után. Ez szemölcsfüggő. Nem értek hozzá melyik nő vissza, melyik nem. Lehet még az orvos se tudja megmondani ránézésre, hogy visszafog-e nőni. Erről a Duofilmről nem hallottam. Ha látsz javulást, akkor inkább kenegesd vele, aztán ha nem sikerül, akkor próbáld ki a Wartnert. Nekem nem nőtt vissza utána. Csak az idegesített, hogy sokáig ott maradt a nyoma. Bár ez is bőrfüggő. Nekem még egy pattanás helye is nehezebben múlik el. Meg gondolom a szolizás sem tett jót neki. :)
Az viszont biztos, hogy a Wartner gyorsan leviszi. Ezért jobb, mint valami kencével kenegetni hónapokig. Nekem első alkalommal eltűnt, utána már nem volt kitüremkedés a bőrön, csak még láttam barna foltot a bőrben, és addig csináltam míg el nem tűnt.
2011. jún. 3. 15:41
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon sok kicsi szemölcsöd van, az futószemölcs, és azzal érdemesebb orvoshoz forduli. Amúgy meg valóban ne fagyaszgasd otthon, van a Wartnernek egy ecsetelője is, ha jól tudom. Az nem fáj, csak vigyázni kell, hogy megfelelően használd. Persze a fagyasztással is vigyázni kell, nem? Az ecsetelő olcsóbb is asszem, szóval próbáld ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!