Tényleg hatásos a wartner szemölcseltávolító?
Hát, éppen most született ebben a témában egy hozzászólás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
Ez attól függ, hogy mit akarsz vele eltávolítani!
Ha szemölcsöt, akkor azt nekem nem vitte le, és egyébként is egy kellemetlen érzés volt. Annyira dícsérik, de még nem találkoztam olyan emberrel, akinek véglegesen eltávolította volna a szemölcsét, csak olyannal, akinek utána 1 hónapon belül visszanőtt.
Jó a Wartner, csak tudni kell használni!
Néhány fontos dolog van, amire figyelni kell:
1. tudd, hogy tényleg szemölcs, amit ki akarsz irtani
2. kézre és lábra van a Wartner - érzékenyebb részeken alkalmazva nem biztos, hogy jót teszel magadnak.
3. a leírást elolvasva pontosan követni kell az utasításokat
4. egy módszer sem 100%-os, de a Wartnerben legalább több alkalmazásra is van anyag. Ha elsőre nem viszi le egy pár nam múlva meg lehet próbálni újra.
5. a fagyasztós holmik közül (van még másik ilyen termék) ez a legjobb, mert ezzel lehet a legpontosabban célozni
6. ha összeveted az orvosi beavatkozással, akkor azt kell mérlegelned, hogy a nagyobb biztonságot választod-e (amennyiben ez azt jelenti), vagy pedig kihagyod a sorbanállást és a nagyobb költségeket. Ha csak egy egyszerű kéz és lábszemölcsről van szó, akkor szerintem Wartner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!