Hozzászokhat a kéz a krémezéshez?
Figyelt kérdés
Száraz a kezem, ezért elég gyakran krémezem. Lehet az, hogy a kezem megszokja a krémezést? És ha nem kezdtem volna el krémezni, akkor nem is lenne ilyen száraz.
(Mint hajmosás esetén: gyakrabban mosod, hamarabb zsírosodik.)
2009. márc. 17. 20:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben nem! Nekem így télen a szeles időbe véresre kifújja a szél. Mindig van nálam egy kis tégelyes vagy tubusos krém és ha már nagyon vészes bekenem és elvagyok pár óráig, ha kell megismétlem. Szerintem evvel nem ártaz a kezeddel, igen is kell kenni. Nyugodtan kend akár naponta, óránként.
2/3 anonim válasza:
Hozzászokhat. Sőt a glicerines meg hasonló krémekhez méginkább, és nem is egészségesek.
Persze ettől függetlenül én is használom... hát ez van :(
Elég este vastagon bekenni, reggelente pedig egy könnyű testápolóval.
Tehetsz rá mézes, tejes pakolást, ha otthon vagy. Nagyon kellemes, és egy alkalom is használ már.
Nyárra csökkentsd a kézkrémezést, nekem ilyenkor télen véres a kezem, de nyáron mindig egész szép, pedig akkor is sokat nyúlkálok vízbe.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy mit csináljak. Baromi száraz tud lenni a kezem és ez idegesít. Lehet, hogy ennek ellenére csökkentem a krémezés gyakoriságát.
2009. márc. 18. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!