Intim szőrtelenítés! Első alkalom, hogy fogtok hozzá?
Figyelt kérdés
Most először szeretném intim részemet teljesen leszőrteleníteni.Lány vagyok,segítsetek ti hogy állnátok/álltatok neki?Mivel és hogyan csináltátok és hogy lenne tartós?Részlegesen már csináltam borotvával,de naponta borotválhattam újra,mert nagyon gyorsan nőtt!:(2011. máj. 29. 13:46
1/10 anonim válasza:
Ne borotvával csináld, az tényleg nem jó.
Gyantázd le, vagy ha azt nem bírod, akkor csipesszel tépkedd ki a szálakat, az sokkal kevésbé fáj.
2/10 A kérdező kommentje:
Gyantát nem merem bevállalni!:/
Csipesszel?Az egészt?Mire végzek azzal?
2011. máj. 29. 14:02
3/10 anonim válasza:
Csipesszel??? Te jól vagy???
Ne hallgass rá. Mire végzel vele. Meg nem hinném h az kevésbé fáj. A gyantával is kihúzod meg a csipesszel is, csak a gyantával jóval hamarabb kész. Nem szemöldök ez h csipesszel. Még ilyet se hallottam.:):):):):)
Én borotvával szoktam már nagyon hosszú évek óta. Az jó is, könnyű vele dolgozni és nem fáj.
4/10 anonim válasza:
Első alkalommal 2 nap... sokadik alkalommal már csak 4-6 óra. Tapasztalat :)
5/10 anonim válasza:
Előzőnek, csipesszel nem fáj, mert a tövét nem húzod ki, mint a gyantával.
6/10 A kérdező kommentje:
Mire érted,hogy első alkalommal 2 nap,utána meg csak 4-6 óra?Mert én nem tudom most mire gondoltál.
2011. máj. 29. 14:16
7/10 anonim válasza:
Annyi időbe telik csipesszel kiszedni.
8/10 A kérdező kommentje:
Ja,oké..csak mert nem írtad,hogy te is az a kommentelő vagy!
Hát én annyit nem szórakozok vele!:DDD
2011. máj. 29. 14:20
9/10 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet :D És ha nincs borotvahab itthon, tusfürdőt rá lehet kenni? (remélem nem abj hogy itt kérdeztem meg csak gondolom a kérdezőt is érdekli)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen engem is érdekel,úgyhogy nem baj!:)De leginkább azt írjátok meg,hogy hogyan lehetne tartósabban eltűntetni,mert ez a "minden este fürdéskor leborotválom,mert másnapra már megnő" című történet nagyon nem jó!:/
2011. máj. 30. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!