Mit lehet tenni a növekedés által okozott csíkok ellen? (bőrnyúlás)
ehhez pont nem kell orvos, mert semmi komolyabb problémája nincsen. :'D
nekem is volt ilyen a popsimnál, ahogy elkezdett kerekedni. a piros csíkok később ilyen fehérek lesznek, még később meg elhalványulnak majd.:) nekem már egyáltalán nem látszik semmi.
krémekkel semmit se érsz, meggyorsítani nem tudod a folyamatot... tudom hogy zavaró, főleg így fürdőruhaszezonnál, de várnod kell pár hónapot.
05-31 18:17
Az, hogy neked valami elmúlt egy dolog, nem lehet általánosítani! Szerintem a növekedési csíkok a bőr szakadás szerű sérülése miatt vannak. Az egyik barátomnak testépítés miatt, a hirtelen izomnövekedéstől repedt ki. (na persze nem szétnyílt, hanem csíkos lett) Azóta is meglátszik. A terhes nőknek is a hasuk növekedésekor kirepedezhet a bőr, ami nem tűnik el! Úgyhogy szerintem minden növekedésnél fellépő bőrsérüléshez orvos kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!