Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni a növekedés...

Mit lehet tenni a növekedés által okozott csíkok ellen? (bőrnyúlás)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,s ahogy növök,a has és kar egyes területein piros csíkok vannak...elég zavaró. Hogylehet eltűntetni? Krém? Tudtok vmit?
2011. máj. 28. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem itt kéne megkérdezned, kislány! Szivesen segítenék hidd el, de ehhez orvos kell, és abszolút semmi bajod nem lesz utána!
2011. máj. 30. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

ehhez pont nem kell orvos, mert semmi komolyabb problémája nincsen. :'D

nekem is volt ilyen a popsimnál, ahogy elkezdett kerekedni. a piros csíkok később ilyen fehérek lesznek, még később meg elhalványulnak majd.:) nekem már egyáltalán nem látszik semmi.

krémekkel semmit se érsz, meggyorsítani nem tudod a folyamatot... tudom hogy zavaró, főleg így fürdőruhaszezonnál, de várnod kell pár hónapot.

2011. máj. 31. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

05-31 18:17

Az, hogy neked valami elmúlt egy dolog, nem lehet általánosítani! Szerintem a növekedési csíkok a bőr szakadás szerű sérülése miatt vannak. Az egyik barátomnak testépítés miatt, a hirtelen izomnövekedéstől repedt ki. (na persze nem szétnyílt, hanem csíkos lett) Azóta is meglátszik. A terhes nőknek is a hasuk növekedésekor kirepedezhet a bőr, ami nem tűnik el! Úgyhogy szerintem minden növekedésnél fellépő bőrsérüléshez orvos kell!

2011. jún. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!