Ha a növekedés befolyásolható, akkor a korai 'összemenés' is?
Ezen az oldalon olvastam, hogy különböző mozgásokkal és helyes táplálkozással lehet nőni. Elhiszem, hogy ez működhet kitartással, szóval aki hitetlenkedik ne is írjon, mert nem tudok vele mit kezdeni.
Én viszont már így is magas vagyok és szeretnék kisebb lenni 3-4 cm-vel. Van olyan ismerősöm, aki 19 éves korára összement 4 cm-t (és nem, nem mérték el, ugyanazon a szent helyen mérte le, és emlékszem, hogy régen meddig ért és most meddig ér, pedig azóta én nem nőttem.)
Úgyhogy várom a véleményeket, meg azon is gondolkoztam (bár lehet hülyének fognak nézni :D), hogy írok a linkelt oldal üzemeltetőinek, hogy erre nem tudnak-e valamit.
Ja, és a családban jellemző, hogy mindenki kisebb 5-8 centivel mint amekkora 'fénykorában' volt.
Akkor az ismerősöd nézesse meg magát orvossal, mert valószínűleg csontritkulása lehet, amibe bele is lehet halni. Vagy pedig simán elgörbült a háta.
Nem nem lehetséges, a magasságot a csontok adják, az pedig ilyen idős korban ,magától nem megy össze.
Intenzíven sportolt. Az orvosa pedig azt mondta neki, hogy sportolóknál az ilyen előfordul.
De a témát hagyjuk, a sztereotípiákról nem tudunk úgysem túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!