Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a szőrös karommal?

Mit csináljak a szőrös karommal?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon zavart, de kaptam egy bántó megjegyzést, és most ez valahogy idegesít... Szőkésbarna hajam van, és eléggé világos bőröm. Annyira nem feltűnő, de mostmár inkább megszabadulnék tőle. Gondolom a borotva nem jó megoldás, inkább gyantáznám. Meddig tart ki így? Nem erősödik meg? 17/L
2011. máj. 27. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan gyantázd, nem fog megerősödni, nagyjából egy-másfél hónap, mire visszanő (legalábbis nekem).
2011. máj. 27. 19:56
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 27. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem sem erősödött, és kb 1hónapig kitart
2011. máj. 27. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem szeretem a gyantát,úgyhogy epilátorral megyek neki,és sokáig tart a hatás:)
2011. máj. 27. 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:
és mik a hátrányai a gyantának az epilálással szemben? sztem az epilálás brutálisabb, sokkal tovább tart a szenvedés :/
2011. máj. 27. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 14 éves korom óta epilálom a karomat, az utóbbi fél évben elkezdtem a felkaromat is. Eleinte fájdalmas, de én már annyira megszoktam, hogy egyáltalán nem fáj, néha olyan csikis érzés. :)
2011. máj. 27. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Most vagyok 19/L
2011. máj. 27. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Igazából csak annyi előnye van számomra,hogy tisztább,mint a gyanta,és tényleg hamar meg lehet szokni.
2011. máj. 27. 21:31
 9/12 A kérdező kommentje:
hát, meglátom :) de mindenképp ráveszem magam... köszi a válaszokat!
2011. máj. 27. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is eléggé látszik, hosszú is, sok is, így jutottam én is arra a határozásra hogy inkább leszedem. Bár én epilálom, egy hónapig kitart, mert hagyom pár milliméteresre megnőni, az úgy még normális. De ha eléri a volt eredeti méretét, akkor egyből leszedem. De legalább gyanta és epilátor után ritkul :)

15/L

2011. máj. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!