Pattanásom incs ez nm is baj. De miteszerrel televan az orrom és a szemem alatt vis az orrom mellet :S ez ellen lehet vmit tenni?
Na csajok, akkor irány a kozmetikus, ő kitisztítja a mitiket és ha tőle hazajöttök, akkor Lubexyl szuszpenzióval mosdjatok. Előbb naponta, később elég hetente 2x. Patikában kapható, 2000 ft körül van. Nekem ez tette helyre a miteszeres bőröm, örökké hálás leszek neki :)
25/N
Első vagyok: a fekete mitesszerekkel nincs is baj, azon könnyű segíteni, de a fehéreken nem, azt akármivel kenem, akárhogy tisztíttatom, tisztítom, két nap múlva ugyanolyan rossz. A fél patikát és drogériát kipróbáltam már. :(
A feketéket megoldja a kozmetikus, ha neked olyanod van, meg a rendszeres tisztítás. :D De az elhelyezkedés alapján sztem neked se olyan.
Ahogy előttem is mondták, kozmetikus, de kipróbálhatod a Balea bőrradírját is (kék kupakos, dm-ben kapható), ez segíthet megszabadulni a mitesszerektől.
Kedves utolsó, azt hiszem nekem is fehér mitesszereim vannak. Apró pattanásnak tűnnek, de nem pirosak, nem fájnak, és nem lehet kinyomni őket. Viszont általában pattanás lesz belőlük. Ezt hívják fehér mitesszernek? Tényleg semmi nem használ ellenük? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!