Vörös haj. Érvek, ellenérvek?
8 évig vörös hajam volt most egy éve próbálom visszaállítania saját hajszínem,viszont nem érzem jól magam sötétszőkén.Holnap megyek fodrászhoz visszafestetem vörösre.Kíváncsi lennék,h a pasik mennyire tartják sexisnek a vörös nőket vagy miért nem.(abba a kategóriába tartozó nőkre gondolok akiknek tényleg jól áll a vörös.)
Segítségül linkelek pár képet:
Köszönöm:)22/L
Nekem nagyon bejön a vörös haj. Különösen, ha még szeplős is a kislány. Nagyon szexis. De igazán, csak, ha természetes.
23/F
A vörös haj alapvetően a "k.urvás" kategóriát juttatja eszembe.
Bocs. Ez van.
40/F
Hát ha a linkelt képekből indulunk ki... akkor borzalmas, és útszéli. Meg az ízléseddel van baj. :D
Az a baj, hogy sokaknak nem áll jól, vagyis szinte az összes festett nőnek nem kéne. A természetellenes árnyalatai ocsmányak.
Amúgy meg van akinek bejön, van akinek nem. :D Azért remélem neked jobban áll a vörös, mint a linkelteknek. Még az első nem vészes, de nagyon erőltetett. Az a piros meg hányingerkeltő. Rihannát meg inkább nem firtatom, de csúnyábbat se gyakran láttam mostanában (pedig anno még csinos volt).
20/L nem,nem is azért akarom visszafestetni mert több pasit vonz..:)egyszerűen csak önbizalom:)
Kedves utolsó kritikus vagyok magammal szemben nyilván nem fogok egy vöröst rúzst felkenni a számra a vörös hajamhoz:)Viszont igen úgy gondolom,hogy jól áll a vörös és a barátaim is sokszor mondták ebben az 1 évben,hogy festessem vissza,mert sokkal jobb,m a sötétszőke:).Ezek alapján valami lehet a dologba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!