Végleges szőrtelenítés? Érvek, ellenérvek, árak és helyszínek. Ki mit tud mondani?
Nekem a barátnőm volt, azt tudom leírni amit ő mesélt róla.
Ellenérvek:
Nem végleges, hanem 2-3 évig tart az eredmény, mondjuk utána se nő mind vissza, kicsit ritkább lesz
3-4 kezelésre, néha többre is szükség van, hogy tényleg szőrtelen legyen az adott terület
Ha nem vészesen vagy szőrös, akkor szerintem drága mulatság és nem biztos, hogy megéri
Csak fehér, de nem túl fehér bőr és sötét szőr kombinációjával tudják megcsinálni...
Érvek:
Neki nagyon erős és sűrű szőre van, ezért is határozta el magát (mert ugye anál azért nagyon nagy nyűg a gyantázás, borotválva meg ronda)
Ha olyan típus vagy, aki szőrbenövésre hajlamos, akkor ez megoldás, mert ugye nincs borosta, mint a borotvánál, de szőrbenövés sincs, mint a gyantánál vagy az epillátornál
Olyan helyeken is jó, ahol borotválni meg gyantázni nyűg (pl bajusz, has, kar..stb)
És hát ugye a legfontosabb érv, ogy ugye bár nem tart örökké, de egy jó időre levan a gond a szőrtelenítésről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!