SOS segítség kellene pattanás ügyben! Van valami tippetek?
Tegnap este észrevettem, hogy be van gyulladva egy kis részen az arcbőröm és hogy valószínűleg pattanás van kilátásban.
Éppen ezért este lemostam az arcom arclemosóval, aztán leradíroztam majd feltettem egy pakolást. (mindegyik termék garnier volt) Utána - mivel nem volt itthon pattanásleszárító - fogkrémet kentem rá és rajtahagytam egész éjszaka. Reggel mikor lemostam, majdnem szívinfarktust kaptam, mert - bár a pattanás "lelapult" - egy iszonyat nagy piros folt keletkezett az arcom közepén. Délutánra elkezdett varasodni is és most nagyon csúnya. De holnap nekem egy nagyon fontos megbeszélésem lesz, ahol fontos lenne a kellemes megjelenés, ezzel a borzalommal viszont nehéz lesz fesztelenül előadni magam..
Valami gyors tipp kellene - lehetőleg házi - hogy mivel tudnám megszüntetni ezt a pirosságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!