Segítség! Egy hét alatt hogy lehetne eltűntetni a felkaromról és a hátamról a pattanás utáni foltokat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:52
2/9 anonim válasza:
1 hét alatt sehogy. egyébként hámlasztással de az elég sokáig tart mire helyrejön.
3/9 anonim válasza:
dedede. én popsikrémet szoktam használni a bőrömre, viccen kívül. sudocrem---> szerintem ezzel megoldhatod. gyógyszertárakban lehet kapni, 1000 Ft körül van az ára.
4/9 A kérdező kommentje:
22:00-as:D és neked is barna foltok jöttek a pattanás után? kb. mennyi idő mire eltünteti?
2010. máj. 5. 22:11
5/9 anonim válasza:
egy hét???alapozó.azon más nem segít.
6/9 anonim válasza:
Szia. Nekem csak pirosak. Egyébként nekem 2-3 nap alatt el szokta tűntetni.
7/9 anonim válasza:
szia:)
bőrradírral próbáld meg, vagy van pl. olyan tusfürdő, ami radíroz, kis szemcsék vannak benne:)
sok sikert:)
8/9 anonim válasza:
Én Garnier Pure Active Anti-spot roll-on-t szoktam használni.Akkora és olyan alakja van mint egy tolnak és nagyon hamar leszárítja.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 6. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!