Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segitseg mar nem birok veluk.!...

Segitseg mar nem birok veluk.! Pattanas ellen nincs menekves?

Figyelt kérdés
Elegg feher a borom es nagyon latni a pattanasaimot,de nem segit semmi. Mar kiprobaltam annyi mindnet,kozmetikus,pillingek,tonik,a svedcseppet is.. (hallottam rola)es a Clearskin-t is..valami otletetek nemm lenne...?
2009. okt. 30. 12:53
1 2
 1/15 anonim válasza:
Arcszolárium?Nem ész nélkül,heti pár perc,persze megfelelő fényvédelemmel.Száritja a bőrt,és ha kicsit szinesebb a bőröd nem látszanak annyira!
2009. okt. 30. 12:59
 2/15 anonim válasza:
Használj szőlőt vagy virág kenőcsőt ha pedig be van gyuladva akkor foghagymát nekem bevált
2009. okt. 30. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Pattanásokat én úgy kezelem, hogy fertőtlenítem, kinyomom, fertőtlenítem, majd acetonos vattával nyomkodom, ettől összehúzódik, és elmúlik.. Próbáld ki szerintem..
2009. okt. 30. 13:14
 4/15 anonim ***** válasza:
sport , szaunázás, sok folyadék, könnyű kaják..nekem ezek nagyon sokat segítettek
2009. okt. 30. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Én frissen facsart citromlével szoktam áttörölgetni az arcom,hetente 2-3 alkalommal. Fertőtlenít és összehúzza a pórusokat,nekem ez vált be.
2009. okt. 30. 13:34
 6/15 anonim ***** válasza:
a kérdezőtől kérdezném,hogy olajjal főztök otthon?Mert amióta átáltunk a zsírra egy pattanás sem nőtt az arcomra..előtte meg annyi volt mint égen a csillag...
2009. okt. 30. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Nehigyj senkinek, ne probalj ki semmilyen házi praktikát !! Hiddel, én végig probaltam mindent, de hiába...

Elmentem egy bőrgyógyászhoz, na ő segit...kiir egy krémet esetleg valami szeszt, én pl. skinorint kaptam 4 hét mulva olyan lett az arcom mint még soha, a szolit pedig csak akkor hasznald mikor már elmentek a pattik, mert az mégjobban begyulasztja !! Ja és én havonta járok gyógykozmetikushoz, de csak gyógy, mert sok barátnpm láttam akik sima kozmetikustol jövet lángoltak...és még csunyabb let az arcuk

Sok sikert !

2009. okt. 30. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm elment bőrgyógyászhoz ezzel a problémával...egy hónapig rákvörös volt a feje ..nem mert emberek közé menni..aztán elmúlt a vörösség..a pattanások meg szépen visszajöttek..ennyit a bőrgyógyról..
2009. okt. 30. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a natúr popsikenőcs(gyulladás csökkentő hatású) jött be!Én is hallottam egy ismerősömtől!Most ennél van egy drágább, neve:Sudocrem!Most ezt akarom kipróbálni, mert ez jobb minőségű és a neten is azt olvastam róla, hogy jobb!
2009. okt. 30. 15:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen olajjal fozunk ithon... hat koszonom szepen a segiteseget .. mar en is arra gondoltam hogy bororvoshoz megyek egy baratnomnek orvossagot irt ki es segitett neki ... az igaz h van fogamzasgatlo vagy inkabb hormontabeletta is erre??
2009. okt. 30. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!