Bőrproblémások mit javasoltok 3 hónapos tetracyclin kúra után ami nem segített?
Mindenképp belülről kell kezelned ,hogy ne is jöjjenek ki,mert eltüntetni már nehéz.
ÉN is sokáig küzdöttem pattanásokkal, míg rátaláltam a megoldásra. Vitamint kell szedned. Az egyik b3 ami másik a cink amit szedek és azóta semmi problémám nem jönnek elő, és kb 3 hét után eltüntetett mindent az arcomról. Régebben az antibiotikum kúra kb 3 ,4 hónap után volt hatásos.
Tehát b3 ból niacinamide 500 mg ot szedtem, a cinkböl 50mg ot,kb 2 hónapig, mostmár feleztem az adagot de igy se jönnek vissza.
És netről rendelem, mert igy olcsóbb mnitha patikában vennéd, nekem 3 havi adag 3000 ft körül van. :)
A tenutan hatástalan ,mert kb 3-4 hónap múlva kezd javulni és utána amikor abba kell hagyni még rosszabb lesz, a máját meg tönkreteszi. S ha megismétli a kúrát már nem fog hatni mert a szervezete megszokta. Tapasztalatból mondom.
A Roa meg nagyon erős és nagyon káros
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!