Csajok, ti levágatnátok nagyon rövidre a hosszú hajatokat?
Hoszzú (hát középig érő) hajam van. Eléggé unom már és ezért szeretnék változtatni magamon. Még sosem volt rövid hajam és most úgy döntöttem hogy kipróbálom milyen. Barátnőim szerint ne vágassam le mert nagyon meg fogom bánni.
Felvetettem a dolgot a barátomnak is és egyedül Ő nem volt ellene. Mivel nekem a párom véleménye mérvadóbb így úgy döntöttem hogy levágatom ilyen rövidre:
http://www.youtube.com/watch?v=ZfarGJv1vLc
Tapasztalatokat várok olyanoktól akik hasonló döntést hoztak. (Az igazság az hogy nem vagyok túl határozott, mert egy kicsit tartok attól hogy hogy fogok kinézni, de ennek ellenére mindenképp meg szeretnék szabadulni a hajamtól.)
Köszi mindenkinek a bíztatást és a kritikát! Ma végre túl vagyok a dolgon! :)
Fokozatosan vágattam rövidebbre, mert kiváncsi voltam rá hogy melyik hosszúság hogy áll. Maradtam az alap elképzelésnél, és ilyesmire vágattam mint a videón. Azzal a különbséggel hogy a teteje egy picivel még rövidebb lett. Nagyon tetszik! Aki rövid hajat szeretne nyárra annak maximálisan ajánlom!!!
Lányok, gondoljátok meg a hajvágást 2x is. Tizenévesen sokat festettem, vágattam, vasaltam a hajam. Nagyon megviselte, majd 20 évesen felhagytam mindennel, és elkezdtem növeszteni. A fenekemig érő egészséges barna hajam lett 4 év múlva. Meguntam, és 6 év után levágattam, ezt a hajat.
Nagyon megbántam! A fülemig érő lett, de nagyon nagyon bánom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!